HABER GÖNDER ↗
GÜNDEM

sizleri bekliyor

sizleri bekliyor
Kocaeli Pusula · Haber

Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları’nda (KO-MEK) kursiyerler tarafından el emeği göz nuru ile işlenip bitirilen ürünler vatandaşın beğenisine sunuldu.

 

KO-MEK ürünleri sizleri bekliyor

KO-MEK’te eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru ile işleyip bitirdiği ürünler vatandaşın beğenisine sunuldu. Kursiyerler, KO-MEK'te aldıkları eğitim ile yeni keşfettikleri, geliştirdikleri ve yetenekleri doğrultusunda ürettikleri ürünleri, Doğu Kışla Parkı alanı içerisinde bulunan Kursiyer Ürünleri Teşhir Mağazası ile vatandaşların beğenisine sundu.

 

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER

 

Makine nakışından ebruya, ahşap boyamadan resme, birçok farklı el sanatları branşlarında üretilen eserler, kursiyerler tarafından sergileniyor. Vatandaşlar tarafından oldukça yoğun ilgi gören teşhir merkezinde bulunan ürünleri beğenen vatandaşlar satın alabiliyor. Ürünlerin vatandaşlar tarafından ilgi görmesi hem kursiyerlere maddi kaynak sağlıyor hem de binlerce vatandaşın KO-MEK’lerde yapılan el emeği göz nuru işlemeleri yakından görmesine vesile oluyor. Doğu Kışla Parkı’nda bulunan KO-MEK teşhir merkezinde ürünleri sabah 09.00’dan akşam 18.00’e kadar görmek mümkün.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 13439
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →