HABER GÖNDER ↗
ASAYİŞ

Borcu Yüzünden İntihar Etti

Bugün sabah saatlerinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi.Darıca'da bunalıma giren K.Ç isimli vatandaş evinin otoparkında lüks aracının içerisinde 9.mm çapındaki silahı ile intihar etti.

Borcu Yüzünden İntihar Etti
Kocaeli Pusula · Haber

Edinilen bilgiye göre K.Ç (41) Emek Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Gürsu Sokak No:2 adresindeki bir siteye ait otoparka lüks araçla giriş yaptı.Bir kaç saniye sonra kafasına dayadığı silahı ateşleyerek intihar ettiği bilgisi verildi.

Kafasına giren kurşun aracın sol camınıda parçalayarak geçerken ihbar üzerine olay yerine gelen Darıca emniyet müdürlüğüne bağlı polis ekipleri,  yaptıkları incelemenin ardından kilitli olan kapıları açamadıkları için aracın camını kırdılar.

Kırılan camdan arabanın kapısını açan polis ekipleri böylelikle inceleme yapabildiler. İsminin Kadir Çimen olduğu tespit edilen vatandaş, 9 mm çapında bir silahla kafasına ateş ettiği ve olay yerinde öldüğünü tespit edildi.İntihar eden Kadir Çimen'in bıraktığı notta yüklü miktarda borcu olduğu öğrenildi. Kadir Çimen'in cesedi Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis çok yönlü inceleme başlattı.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 16536
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →