HABER GÖNDER ↗
YEREL HABER

YENİ PİKNİK ALANLARI!!

Darıca Belediyesi tarafından sahilde yapılan sıcak piknik alanlarında çalışmalar tamamlanırken, düzenleme yapılan bölge şimdiden vatandaşların uğrak yeri haline geldi.

YENİ PİKNİK ALANLARI!!
Kocaeli Pusula · Haber

Sahil 4.Etap Düzenleme Çalışmaları çerçevesinde yapılan piknik alanlarında üst yapı ve peyzaj çalışmaları tamamlanırken önümüzdeki aylardan itibaren vatandaşlar sahillerde piknik ve mangal sefası yapabilecekler.

Darıca sahilde bulunan kum deposundan Aslan Çimento Fabrikası’nın alt kısımlarına kadar olan alanda yapılan çalışmalarda asfalt serim ve taş tahkimat işlerinin ardından barbeküler, kamelyalar ve çocuk oyun parklarının inşası da tamamlandı. Proje kapsamında ana yollardaki düzenlemelerin yanı sıra yan bağlantı yolları da iyileştirilerek vatandaşların bu alanlara rahatlıkla ulaşımına imkan sağlandı.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 21024
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →