HABER GÖNDER ↗
GÜNDEM

Başkan Büyükgöz’den teşkilat ziyaretleri

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti.

Başkan Büyükgöz’den  teşkilat ziyaretleri
Kocaeli Pusula · Haber

Başkan Büyükgöz, “Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak” dedi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Arapçeşme, Güzeller ve İnönü mahallesi AK Parti mahalle teşkilatlarını ziyaret etti.Mahalle teşkilatları ile yapılan toplantılarda belediye başkan yardımcısı Sedat Çelik ve AK Parti İlçe yöneticileri de hazır bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz toplantıda yaptığı konuşmasında, “Sayın Cumhurbaşkanımız önderliğinde bu millet ve devlet için hizmet etmeye devam edeceğiz. Gebze Belediyesi olarak vatandaşa en güzel hizmeti vermek tek gayemiz. Hizmetlerimizin anlatılması ve yaşanan sıkıntı ve sorunların bizlere aktarılması noktasında teşkilatlarımıza da önemli sorumluluk düşüyor. Siz değerli dava arkadaşlarımızla birlikte yan yana omuz omuza bu güzel ilçemize önemli hizmetlerimiz olacak” dedi. Başkan Büyükgöz ziyaretlerde ayrıca soruları da cevapladı.

Haber görseli
Haber görseli
← Haber akışına dönArşiv kaydı · 24567
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →