HABER GÖNDER ↗
SAĞLIK

köpeğe kan nakli yapıldı

Körfez Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde anemi tablosu şekillenen yavru köpeğe sağlıklı bir donör köpekten alınan kan başarıyla nakledildi. Minik yavru köpeğin sağlık durumu da iyi

köpeğe kan nakli yapıldı
Kocaeli Pusula · Haber

Körfez Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Sahipsiz ve bakıma muhtaç hayvanlara ilk tedavinin uygulandığı Körfez Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde anemi tablosu şekillenen yavru köpeğe sağlıklı bir donör köpekten alınan kan nakledildi.

 

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Körfez Belediyesi veteriner hekimlerinin nezaretinde gerçekleştirilen operasyonda, tanının koyulması ile birlikte merkezde barınan bir başka köpekten kan alınarak, sağlıklı kan nakli yapıldı. Minik yavru köpekte nakil sonrasında sağlığına kavuştu.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 27559
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →