HABER GÖNDER ↗
GÜNCEL

KARTEPE’DE SOKAK HAYVANLARI İHMAL EDİLMİYOR

Kartepe Belediyesi, Covıd-19 tedbirleri nedeniyle 4 gün sokağa çıkma sınırlamasında belediye ekipleri sokak hayvanlarını unutmadı.

KARTEPE’DE SOKAK HAYVANLARI İHMAL EDİLMİYOR
Kocaeli Pusula · Haber

Çin’in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan Covid-19 önlemleri kapsamında Kartepe genelinde tedbir ve kontroller aralıksız devam ediyor. Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın öncülüğünde yapılan çalışmaların en önemli işlerinden biri de sokak hayvanları oluşturuyor.

 

İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

Covid-19 önlemleri kapsamında 4 gün süreyle sokağa çıkma sınırlamasında Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sokak hayvanlarını yalnız bırakmadı. Belediye ekipleri gereken muayene ve kontrollerin yanı sıra, yem ile mama ihtiyaçlarını da gideriyor.   

 

HER CANLININ YANINDAYIZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Yaratılanı seviyoruz Yaradan’dan ötürü. Onlar bize söyleyemese de biz her canlının daima yanında oluyoruz. Kartepemizde sokak hayvanlarını her daim korumakta ve kollamaktayız. Kartepeli hemşehrilerimizin de sokak hayvanları için gereken hassasiyeti gösterceklerinden eminim” ifadelerini kullandı.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 30102
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →