HABER GÖNDER ↗
GÜNCEL

Çöp konteynerleri değişiyor

-Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren,Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki ana caddeler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda bulunan yıpranmış çöp konteynerlerini yenileri ile değiştiriyor.

Çöp konteynerleri değişiyor
Kocaeli Pusula · Haber

Genel bakım uygulamasının yanı sıra yeni alınan konteynerleri de vatandaşların kullanımına sunan belediye, yıpranan ve hasar görmüş olan çöp konteynerlerini kaynakhane atölyesinde yenileyerek tasarruf ediyor. Uygulama kapsamında  yeni konteynerleri ilçede belirli noktalara yayan kurum, Çayırova’nın dört bir yanında gece gündüz devam eden temizlik hizmetlerinin daha hızlı, akıcı ve hijyenik olmasını sağlıyor.

Covid 19 hastalığı nedeni ile çöp konteynerlerini günlük dezenfekte eden belediye ekipleri,başkan Bünyamin Çiftçi'nin talimatları doğrultusunda,bir yandan hijyen çalışmalarına ağırlık verirken,diğer yandan çöp konteynerlerinin değişiminin devam edeceğini bildirdiler

YAKINTAKİP MEDYA-

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 30399
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →