HABER GÖNDER ↗
GÜNCEL

Ücretsiz dans eğitimine hazır

İzmit Belediyesi Mehmet Ali Paşa Sanat Merkezi, ekim ayında başlayacak olan yeni dönem ücretsiz dans kursları öncesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Covid-19’a karşı düzenli olarak ilaçlanıyor

Ücretsiz dans eğitimine hazır
Kocaeli Pusula · Haber

Koronavirüs sürecinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmit Belediyesi ekipleri, Mehmet Ali Paşa Sanat Merkezinde İzmit Belediyesi Sahne İzmit Halk Dansları ekibinin ücretsiz dans eğitimleri öncesi ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından, kütüphane, bekleme alanı, performans salonu ve tuvaletlerle birlikte sanat merkezinin tüm alanları titiz bir şekilde ilaçlanıyor.

 

HERKES GÖNÜL RAHATLIĞIYLA KATILABİLECEK

 

15 Ekim’e kadar devam ücretsiz dans kursu başvuruları için yedinden yetmişe herkes, formlarını hem İzmit Belediyesi Belsa Plaza A Blok (Kültür Müdürlüğü) içerisinden temin edebilecek hem de düzenlenen karekod ile online olarak gerçekleştirebilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından tüm İzmitliler düzenli olarak dezenfekte edilen Mehmet Ali Paşa Sanat Merkezinde haftada 2 gün ve 2 ders şeklinde verilecek dans kursuna gönül rahatlığıyla katılım sağlayabilecek.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 34103
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →