HABER GÖNDER ↗
GÜNDEM

Darıca Balıkçı Barınağına Kavuşuyor

Darıca Balıkçı Barınağına Kavuşuyor Darıca Belediyesi tarafından yapılan Balıkçı Barınağında çalışmalar ara vermeden devam ederken yıl sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen barınakla birlikte Darıca’lı balıkçılar en büyük hayallerine kavuşmuş olacaklar

Darıca Balıkçı Barınağına Kavuşuyor
Kocaeli Pusula · Haber

Darıca Balıkçı Barınağına Kavuşuyor

Darıca Belediyesi tarafından yapılan Balıkçı Barınağında çalışmalar ara vermeden devam ederken yıl sonuna kadar bitirilmesi hedeflenen barınakla birlikte Darıca’lı balıkçılar en büyük hayallerine kavuşmuş olacaklar.

YIL SONUNDA TAMAMLANIYOR

Darıca’ya bir büyük projeyi daha kazandıracak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, barınağın işçiliğinin tamamen Darıca Belediyesi tarafından yapıldığını ifade ederken “ilçemizdeki önemli bir eksikliği giderecek olan barınağın içerisinde balıkçı teknelerinin bakım ve onarımlarına olanak tanıyan alanların yanı sıra, balıkçıların her türlü ihtiyaçlarını karşılayacak tesisler de oluşturmayı düşünüyoruz. İçerisinde 2 adet deniz feneri , kontrol merkezi ve balık satış yerleri olacak balıkçı barınağı tesislerini 2014 yılına girmeden önce bitirerek ilçedeki balık ticaretinde de artış sağlamayı ve halkımızın taze balık yemesine olanak sağlamayı hedefliyoruz.Bu barınağın halkımıza kontrollü,sağlıklı ve hijyenik bir ortamda balık satılmasının önünü açacağını ümit ediyorum. Şimdiden ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diyerek barınağın inşaatının kısa süre içinde tamamlanacağı müjdesini verdi.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 4011
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →