HABER GÖNDER ↗
GÜNDEM

Hisar Koleji Veli Ziyaretlerine Başladı

Hisar Koleji Veli Ziyaretlerine Başladı

Hisar Koleji Veli Ziyaretlerine Başladı
Kocaeli Pusula · Haber

Hisar Koleji Veli Ziyaretlerine Başladı

Hisar Koleji yeni eğitim öğretim yılına yeni projeler ile devam ediyor. Veli-öğretmen işbirliği projesi kapsamında velilerle görüşen, onların desteği ile “iyi bir insan olma” olgusunu hayata geçiren Hisar Koleji öğretmen ve idarecileri ile çalışmalara başladı.

Bu çalışmalar kapsamında Okul Müdürü Aziz TEMİZ, Okul Rehber Öğretmeni Musa KARACA, Halkla İlişkiler Sorumlusu Seda YAPA veli ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Takı Kuyumculuk Eskiçarşı Şubesi Mağaza Müdürü Selim TANKUŞ ve Beşiroğlu Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Hekimi Ali Kemal BEŞİROĞLU’ nu ziyaret eden Hisar Koleji, öğrenci durumu hakkında sohbet ederek akademik ve sosyal başarı konularında velinin de fikrini alıyor.

Veli –öğretmen işbirliği projesi kapsamında çalışmalara başlayan Hisar Koleji ilerleyen günlerde de ziyaretlere devam edecek.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 4219
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →