HABER GÖNDER ↗
GÜNCEL

Engelliler Merkezi hızla ilerliyor

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçede yaşayan engelli vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Engelliler Merkezi Projesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Engelliler Merkezi hızla ilerliyor
Kocaeli Pusula · Haber

Çayırova’da yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak Engelliler Merkezi projesi hızla ilerliyor. İlçede yoğun bir nüfusa sahip engelli vatandaşların gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılmalarına imkan sunmak için tasarlanan projede ince işçilik çalışmaları sürüyor.

İlçedeki engelli bireylerin daha iyi koşullarda hizmet alması için her detayın düşünüldüğü  Engelliler Merkezi’nde finale yaklaşılması ilçede yaşayan engelli bireyler ve aileleri tarafından heyecanla takip ediliyor. Modern görüntüsü ve farklı hizmet alanları özel bireylere hizmet verecek merkezin bir an önce hizmete açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 45446
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →