HABER GÖNDER ↗
EĞİTİM

KONYALI ÖĞRETMENİN ŞİİR CD Sİ VE KLİBİ YAYIMLANACAK

Dünya’nın en eski uğraşılarından birisi de şiir yazma işidir. Tarih boyunca değişik konular hakkında milyonlarca şiir yazılmıştır. Arkeologlar tabletler üzerine yazılmış olan şiirleri gün yüzüne çıkarmaktadırlar. Tabletler sayesinde çıkan şiirleri okuyup şiir olgusunun çok eskilere dayandığını öğrenmekteyiz.

KONYALI ÖĞRETMENİN ŞİİR CD Sİ VE KLİBİ YAYIMLANACAK
Kocaeli Pusula · Haber

Şiir yazanlara şair denilmekte ve günümüzde binlerce şair şiir yazmaktadır. Artık şiirler kitapların üzerinde yer almakta ve CD ler ile de seslendirmeleri yapılmaktadır. Birçok konuda şiirler yazılmış ve yazılmaya devam etmektedir.

        Eğitimci Yazar Şair Youtuber Araştırmacı Koleksiyoner Lütfi Şahin “Kalbimdeki Üç Gülden Birisisin” adlı şiir CD sinin ve klibinin yayımlanacağını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Şiir CD mi ve klibimi bekleyen vatandaşlarımız Ağustos 2024 tarihine kadar beklesinler.”

← Haber akışına dönArşiv kaydı · 50385
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →