HABER GÖNDER ↗
GÜNCEL

BASINA VE KAMUOYUNA

İzmit Belediye Başkanı Sn. Fatma Kaplan Hürriyet’in bugün sosyal medya hesabı üzerinden Fethiye Caddesi Vakıflar İşhanı’na kanal bağlantı çalışmamız hakkındaki paylaşımı nedeniyle açıklama yapma gereği hâsıl olmuştur.

BASINA VE KAMUOYUNA
Kocaeli Pusula · Haber

Vakıf İş Hanı Yönetimince tarafımıza söz konusu çalışmayla ilgili başvuru yapıldıktan sonra İzmit Belediyesi ile gerekli yazışmalar gerçekleşmiş, izin alınmış ve çalışma bu şekilde başlamıştır.

Bu tür çalışmalar için elzem araç ve malzemeler dışında ekstra bir iş üretilmemiş, söz konusu çalışma bölge esnafımızın iş düzeni de düşünülerek pazar günü gerçekleştirilmiştir.

Çalışmanın ne zaman yapılacağı hakkında İzmit Belediyesi’nin bilgi ve onayı mevcuttur. Onay almadan, bilgi vermeden çalışma başlatılmamıştır.

Buna rağmen kurumumuza yönelik belediye başkanınca yöneltilen eleştirilerin haksız olduğunu belirtiyor, saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.

isu

Haber görseli
← Haber akışına dönArşiv kaydı · 51161
ŞEHRİN HABERİNİ BİRLİKTE YAZALIM

Senin haberin ne?

Haber, fotoğraf ve duyurularınız için bize yazın.

HABER GÖNDER →