Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş yıl dönümü olan 29 Ekim cumhuriyet bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

GÜNCEL - 2015-10-28 17:05:28

Başkan Toltar  mesajından Cumhuriyetin  Kuruluşunun  yıl dönümü  sevincini bir kez daha  yaşıyoruz. Çok zor şartlarda verilen  haklı mücadelesinin ardından 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünü  yine büyük bir gurur ve coşkuyla kutlamaktayız.  Cumhuriyetimizin geleceğine güvenle bakabilmenin en önemli koşullarından birisi de geçmişimizi unutmamak, unutturmamak ve bağımsızlık mücadelesi ruhunu hafızamızda canlı tutabilmektir. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi bölmek isteyen güçler amaçlarına ulaşamayacak ve binlerce yıldır aynı topraklarda kardeşçe yaşayan Vatandaşlarımız hep birlikte, ülkemizi yarınlara taşıyacaktır. Özellikle son dönemde tırmanan terör olaylarıyla ülkemiz uluslararası arenada güçsüz duruma düşürülmeye çalışılmaktadır. Geçmişten günümüze her türlü terör ve fitne odaklarına karşı bir bütün olarak savunduğumuz vatanımızın birliği, bütünlüğü kardeşçe yaşamak için mücadele etmeliyiz.

Bu duygularla, Cumhuriyetimizin Kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, bağımsızlık ve hürriyet mücadelemizin kahramanları şehit ve gazilerimizi de bir kez daha minnet ve rahmetle anıyorum" ifadeleri yer aldı.

Günün Diğer Haberleri