YÖNETİMİNDEN BAHÇELİ’YE TAM DESTEK

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, 1 Kasım seçimleri sonrasında ortaya çıkan linç kampanyasına tepki göstererek Genel Başkan Bahçeli’nin yanında olduklarını açıkladı.

SİYASET - 2015-12-10 11:24:08

1 Kasım seçimleri sonrasında MHP’de başlayan olağan üstü kurultay söylemleri arasında genel başkan adayları arasında başlayan imza toplama çalışmaları devam ediyor. Kocaeli’de 23 üst kurul delegesinden İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri ve Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan tarafından olağan üstü kurultay yapılması yönünde imza verildi. Verilen bu imzalar sonrasında MHP içerisinde tartışmaların fitili ateşlendi.

SANCAKLI; ‘ SONUÇ HEPİMİZİ ÜZDÜ’

 MHP Milletvekili Saffet Sancaklı’nın da katıldığı basın toplantısında açıklama yapan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “MHP 1 Kasım seçimlerinden bu yana 46 yıllık mazisinde eşine benzerine rastlanmayan bir saldırının ve karalama politikasının altındadır. Elbette ki 1 Kasım seçimleri sonucu oluşan tablodan bu harekete gönül vermiş hiç kimse memnun değildir ve bu sonuç hepimizi üzmüştür” dedi.

 BAHÇELİ’YE DESTEK

Bizler her batan güneş yeni doğacak olan günün müjdecisidir diyerek çalışmalarımızı daha da arttırarak bu kutlu yolda yürümeye devam edeceğiz diyen Ünlü, “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen ülke çıkarları için şahsının zarar görmesine ses çıkarmayan, bakanlık yada kırmızı koltuklar için değerlerini esip geçmeyen genel başkanımıza olan desteğimiz sonuna kadar devam edecektir” ifadelerini kullandı. 

 

Günün Diğer Haberleri