Küçükkaya: CHP tartışmasız en demokratik partidir

Partisinin ilçe binasında yaptığı haftalık basın açıklamasında konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya İzmit İlçe örgütünün tüm kongre süreçlerinin tamamlandığını bildirdi

SİYASET - 2015-12-16 10:45:28

Betül Yılman-CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya dün ilçe binasında CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Çöker ve İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal’ın katılımıyla haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.  Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Kadın ve Gençlik Kongrelerine dair değerlendirmeler yapan Küçükkaya İzmit İlçe örgütünün tüm kongre süreçlerinin sona erdiğini söyleyerek, “CHP hiç şüphesiz Türkiye’nin demokratik partisidir” dedi.

‘2017’YE KADAR KADRO DEĞİŞMEZ’

Küçükkkaya konuşmasında, “CHP Türkiye’nin tartışmasız en demokratik partisi. CHP’de birçok süreç parti içi demokratik süzgeçten geçiyor. Adaylığımızın büyük çoğunluğu ön seçimle seçildi. İzmit ilçe örgütü olarak en son Kadın ve Genlik kolları kongrelerimizle beraber tüm seçim süreçlerimizi tamamlamış olduk. 2017’ye kadar mevcut kadrolarımızla devam edeceğiz” dedi.

LİDERLİK EĞİTİMİ ALACAKLAR

Yapılan kongrelerin gelecek adına umut vadettiğini dile getiren Küçükkaya, “Önümüzdeki dönemin sadece gençlik kolları ya da kadın kolları başkanlarını seçilmedi aynı zamanda geleceğin liderleri seçilmiş oldu. Diğer taraftan Körfez Rotary Kulübü tarafından verilen liderlik eğitimlerine de CHP İzmit ilçe örgütünden 3 başkanımız eğitimlere katılacak” şeklinde konuştu.

‘KAZANAN CHP OLACAK, EMİNİM’

Konuşmasında 27 Aralık Pazar günü gerçekleşecek olan İl Kongresi’nde başkan adayı olan Cengiz Sarıbay’a başarılar dileyen Küçükkaya, “Atanmış olsun, seçilmiş olsun partide ki görev, görevdir. Onun için biz atanmış ya da seçilmiş olduğuna değil yapılan çalışmalara bakarız. Bu açıdan kongre süreçlerimiz bizim için önemlidir. 27 Aralık günü ne olacağını nasıl bir tablo çıkacağını bilemem ancak kazananın Cumhuriyet Halk Partisi olacağına eminim” şeklinde konuştu.

‘EMEKTEN YANAYIZ’

Küçükkaya’nın ardından konuşan CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilge Çoker, “Biz emekten yanayız. Çalışmak isteyen, mevki makama değer vermeyen herkesi aramıza davet ediyoruz. Bu anlamda beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

PARTİ NEFERLERİ

 

Çoker’in ardından konuşan İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkan adayı Mehdi Kaan Günan “Güzel bir kongre sürecimiz oldu. Bizlerin her zaman yanında duran Mehmet Ümit Küçükkaya’ya teşekkür ederim. Biz, sadece parti emekçisiyiz. Bu anlamda kimseye kinimiz düşmanlığımız yoktur, olamaz da. Eğer, bizlere illa ki bir isim vereceklerse parti neferi desinler” dedi.

Günün Diğer Haberleri