CHP'Lİ BAYANLAR BERABERLİK MESAJI VERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük ilçe kadın kolları geçtiğimiz gün simit sarayında kahvaltıda bir araya geldi.

SİYASET - 2015-12-23 12:32:46

CHP Gölcük ilçe kadın kollarının yaklaşık bir hafta önce yapılan kongrenin ardından başkan olarak seçilen Türkan Çimen eski ve yeni yönetimi bir araya getiren kahvaltı programı düzenleyerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Çimen ‘’Biz Her Zaman Beraberiz’’

CHP Gölcük İlçe kadın kolları başkanı olarak göreve başlayan Türkan Çimen görevi Semra Aris Türken'den görevi devralmasının ardından çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Çimen geçtiğimiz gün simit sarayında eski ve yeni yönetimi bir araya getirdiği kahvaltı programında yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi ''Bu kahvaltının düzenlenmesi tek bir sebebi vardır oda biz Cumhuriyet Kadınlarının her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu göstermektir. Bizler her zaman olduğu gibi yine hep beraber çalışacağız’’ dedi

Türken ‘’Yeni Yönetim Görevini Başarıyla Yerine Getirecektir’’

CHP Gölcük eski kadın kolları başkanı Semra Aris Türken kahvaltı programında yaptığı konuşmada bir arada olmaktan mutlu olduklarını belirterek şu sözleri dile getirdi: “Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Kadın Kolları’nda görevim sürece arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarla partimize destek verdik. Bizler seçim dönemlerinde kadın kolları olarak partimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Kongremizde başkanlık sıramızı Türkan Çimen hanımefendiye devrettik. Ben inanıyorum ki Türkan hanım görevini en iyi şekilde yerine getirerek partimize destek verecektir. Bugünkü kahvaltıda bulunmaktan çok mutluluk duyuyorum. Kahvaltı programını organize eden Türkan hanıma ve yönetimine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Merve Beyda Gül

Günün Diğer Haberleri