SARAL AİLESİ YENGELERİNİ ZİYARET ETTİ

Gölcük’ün en geniş ailelerinden biri olan Saral’lar Ailesinin kurduğu Sarallar Platformu geçtiğimiz gün yengeleri olan Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral’ı ziyaret ettiler.

KÜLTÜR HABER - 2016-02-02 16:53:44

Sarallar Platformu Kurucu Başkanı Cem Saral ve yönetimi geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında yeniden Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı olan Bilge Saral’a gerçekleştirdikleri ziyaret ile hayırlı olsun dileklerini sundular.

Saral ‘’Yengemizin Ablamızın Her Zaman Yanındayız’’

Platform Başkanı Cem Saral yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi ‘’Bugün Saral ailesinin yengesi olan Bilge ablamızı ziyaret ettik. Kendisi Uzun yıllardır başarılı bir şekilde yürüttüğü Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanlığına yeniden seçildi. Ablamızın başarılı çalışmalarından ötürü çok tebrik ediyoruz. Saral ailesi olarak her zaman yengemiz ablamız olan Bilge ablamızın yanında olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Başkan Saral ‘’42 Yıldır Bu Ailenin İçerisindeyim’’

Başkan Saral ise yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi ‘’Bugün Saral Ailesinin bana yaptığı ziyaret beni fazlası ile memnun etti. Saral ailesi içerisinde 42 yıldır varım. Bu süre içerisinde yanımda olan bana destek veren tüm Sarallara teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Merve Beyda Gül

Günün Diğer Haberleri