Sonuna kadar devam edecek

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Perşembe günleri gerçekleştirdiği olağan STK ziyaretini bu hafta Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne gerçekleştirdi

SİYASET - 2016-02-18 13:30:10

Birlik İş Han’ında bulunan Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası binasında gerçekleşen ziyarette Ceyhan’a AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.Ziyarette konuşan Ceyhan dün anaysa komisyonunda masadan kalkan CHP’yi eleştirerek,’’ Yani Kılıçdaroğlu ve ekibi CHP bu memlekete bir anayasa kazandırmamak için her türlü takoz olmaya devam ediyor.Anayasa konusunda masayı terk eden kaybeder.’’dedi

 

CEYHAN: MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Ziyarette söz alan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Kaya’ya sıcak karşılamalarından ötürü şükranlarını sunarak dün akşam Ankara’da yaşanan terör saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu. Ceyhan konuşmasında,’’Dün akşam Ankara’da terör yine kendini en karanlık yüzüyle gösterdi. Ankara’nın merkezinde, asker ve sivil memurların taşınmış olduğu servis minibüslerine bombalı araç şekliyle yapılan saldırıda şu anda 28 vatandaşımızı kaybettik. Öncelikle onlara Allahtan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Ve milletimizin başı sağ olsun.’’dedi.

 

"SON TERÖRİSTE KADAR MÜCADELEYE DEVAM"

Ceyhan konuşmasında Türkiye’nin terörle kararlılıkla mücadele edeceğini vurgulayarak,’’Türkiye özellikle 7 Haziran sonrasında terörle de sıkıntıya düşürülmek istenen bir süreç yaşıyor.22 Temmuz’da iki polisimizin yatağında uyurken hunharca katledilerek şehit edilmesi neticesinde devletimiz, milletimiz tüm güvenlik güçlerimiz, terörle mücadele konseptini değiştirmiş ve böylelikle Türkiye topraklarında, illerde, ilçelerde, dağlarda bayırlarda, bir tek terörist kalmayacak şekilde bu mücadelede sonuna kadar gidecektir. Bir sistem içerisinde bu mücadele başlatılmıştır. Bu ülke artık terör ve teröristi konuşmayacak hale gelecektir.’’ İfadelerini kullandı.

 

"DÜNYADA ADINDAN SÖZ ETTİRECEK"

Ceyhan açıklamalarında Terörün destekçileri de boş durmuyor diyerek,’’Yüz yıl önceki 1000 yıl önceki senaryo sadece teknikleri değişmek üzere Türkiye üzerinde oynanmak için devam ediyor. Dolayısıyla bizler mücadelenin neticesine doğru yaklaşıyoruz. Türkiye bu terör belasından kurtulacak. Aynı geçmişte olduğu gibi bölgesinde ve Dünya’da adından söz ettirecek. Hem sosyal anlamda hem de ekonomik anlamda öncü bir ülke olacağız.’’şeklinde konuştu.

 

‘’STK’LAR OLMADAN SİYASET OLMAZ’’

Ceyhan terörle ilgili açıklamalarının ardından ziyaret hakkında konuştu. Ceyhan konuşmasında,’’Yılbaşından itibaren STK’larımıza giderek onlarla seçim olmadığı ortamlarda da müzakere edeceğimizi ifade etmiştik. AK Parti olarak kurulduğumuz günden bugüne STK’larımızı yani toplumumuzun özünü, bu işi para karşılığı değil gönül işi olarak gören bu heyetlerin tamamına İnşallah Kocaeli ölçeğinde bir takvim çerçevesinde gideceğiz. Görüşlerini alacağız. Anayasa ve Başkanları da dâhil birçok konuda görüş alış verişinde bulunacağız. Bizler biliyoruz ki STK’lar olmadan, toplum olmadan, halk olmadan siyaset olmaz. Odamızın kendileriyle alakalı teknik konularını da müzakere edeceğiz.’’şeklinde konuştu.

 

"HER DAVETE AYNI NEZAKETLE GİDERİZ"

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ,’’Geçtiğimiz hafta Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’u ağırlayarak STK’larımızla buluşturduk.Tüm odalarımız,sendikalarımız diğer önemli STK’larımız katılım gösterdi.Bundan çok memnun olduk.Orada Kocaeli’nin fotoğrafı vardı.Lakin bazı siyasi partilerin il başkanı olan arkadaşlarımız işte STK’lar böyle olmalı, şöyle olmalı diye açıklamalarda bulunuyor.Ben şimdi onlara sesleniyorum.Bizim Kocaeli’deki esnafımız, odamız,sendikamız, kim davet ederse her birine aynı nezaketle gideriz.’’dedi.

 

‘’MASAYI TERK EDEN KAYBEDER’’

Ceyhan sözlerini,’’Bizim yaptığımız şey oraya gelen herkes AK Partilidir şeklinde bir şey değil.Biz iktidarın sorumluluğu içerisindeyiz.Seçimden iki ay geçmemişken bir zafer kazanmamıza rağmen sanki yarın seçim olacakmış gibi çalışmaktayız.Buradaki eksiği arkadaşlarımız kendilerine yazmalı.İnşallah böyle işlerin sayısı artar da diğer partiler anayasa konusuda dahil baskı yapılmasını sizlerde ifade edersiniz.Dün sudan bir sebeple anayasa komisyonu masası dağılmış.Yani Kılıçdaroğlu ve ekibi CHP bu memlekete bir anayasa kazandırmamak için her türlü takoz olmaya devam ediyor.Anayasa konusunda masayı terk eden kaybeder.’’diyerek sözlerini noktaladı.

 

KAYA: TERÖRE YAPILAN MASRAF ÇOK FAZLA

Ceyhan’ın ardından konuşan Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Kaya konuşmasında kentteki birlik ve beraberliğin her daim devam ettirilmesi gerektiğini vurgulayarak,’’İktidar partisinin bizleri ziyarete gelmesini çok önemsiyoruz. Seçim olmadan yapılan bu toplantılar gerçekten çok güzel ve değerli. Biz de seçim dönemi dışında böyle bir ziyareti ilk defa yaşıyoruz diyebilirim.Dün akşam yaşanan terör olaylarında sonra hepimizin morali bozuk,suratı asık.İnşallah bu terör belasından bir an önce kurtuluruz.Polisimiz,askerimiz sivil halkımıza zarar gelmesin istiyoruz.Şu ana kadar maalesef teröre yaptığımız masrafı burada bulunan 27 ile harcamış olsak oranın alt yapı sistemini 3 kere baştan aşağı yapabilirdik.’’değerlendirmesinde bulundu.

 
Günün Diğer Haberleri