LEZZET DOKTORU YAVUZ DİNÇ TÜRES ÜYESİ OLDU

Lezzet Doktoru Yavuz Dinç “Cağ Kebabı Yavuz Usta” projesi ile Türes üyesi oldu.

GÜNCEL - 2016-04-08 13:11:47

Tüm Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Birliği İstanbul ofisinde gerçekleştirilen toplantıya Türes Genel Başkanı Ramazan Bingöl, Genel Sekreter Murat Şahin, Lifeline Eğitim Danışmanı Zafer Şarlayan ve Lezzet Doktoru Yavuz Dinç katıldı. Yaptıkları faaliyetleri ve projeleri anlatan Başkan Ramazan Bingöl aktif, üretken, değer oluşturan girişimcilere her zaman ihtiyaç duyulduğunu, projelerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını belirtti.

RUNTOEAT PROJESİ ÇOK İYİ BİR PROJE

            Sağlık ve spor için beslenmenin ve hareketin önemini vurgulayan Runtoeat(Yemek İçin Koş) projesinin ele alındığı toplantıda projenin iyi düşünülmüş olduğunu belirten Ramazan Bingöl, Türes'le birlikte daha güçlü çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi. Runtoeat projesinden etkilenerek ıronman(Demir adam) olan Murat Yalçıntaş ve diğer başarı hikayelerinin projeyi güçlendirdiğini belirten Yavuz Dinç hedeflerinin sürdürülebilir, etkili bir sosyal proje yapmak olduğunu dile getirdi.

            TÜRES KOCELİ ŞUBE BAŞKANLIĞI İYİ BİR ADIM OLUR

            Gelişimlerini ve yaygınlıklarını artırdıklarını dile getiren Başkan Ramazan Bingöl, her bölgede etkili, güçlü bir yapı oluşturduklarını Türes Koceli Şube Başkanlığı için Yavuz Dinç isminin iyi bir adım olacağını belirtti. “Çözüm Odaklı Koçluk” kitabını Ramazan Bingöl’e hediye eden Eğitim Danışmanı Zafer Şarlayan birlikte proje üretmenin önemini vurguladı. Toplantı sonunda Ramazan Bingöl alanda iyi bir kaynak olan “Restoran İşletmeciliği” ve “Restoran İşletmeciliğinde İşçi İşveren İlişkileri” kitaplarını imzaladı.

Günün Diğer Haberleri