ÇAYIROVA'NIN PROJE ADAMI ŞİMDİ VEZNECİ

Çayırova Belediyesinde son zamanlarda ilginç değişiklikler oluyor.

GÜNCEL - 2016-09-03 11:21:57

2009 yerel seçimlerde Ak Parti'nin Çayırova Belediye Başkan adayı gösterdiği Ziyaettin Akbaş seçimleri kazanmasının hemen akabinde Danışmanlık kadrosuna Talha Dülgerbaki'yi almıştı. Seçim öncesi Akbaş'ın proje danışmanlığını yapan Dülgerbaki seçimlerden sonra göreve gelmesi ile Çayırova Belediyesine proje kapsamında ciddi değerler katmış ve yeni ilçe olmuş Çayırova'ya ivme kazandırmıştı. 
 
Yaptığı bir çok proje ile Çayırova halkınında gönlüne taht kuran Dülgerbaki, dönemin Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş'a da dönemin Başbakanı şimdinin ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan bir çok kez ödül aldırmıştı. 
 
Sosyal projeler anlamında, adını bir çok kez duyuran Dülgerbaki, Çayırova Belediyesinde başkan danışmanlığı, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü olmak üzere bir çok birimde başarılı birim müdürlüğü yapmış ve sonunda da Siyasetin azizliğine uğramıştı.
 
Ziyaettin Akbaş'ın 1 dönemlik belediye başkanlığının akabinde Çayırova'da yeniden aday gösterilmeyince Yerini Çayırova'da uzun dönem esnaflık yapan Şevki Demirci almıştı. 
Şevki Demirci Belediye Başkanlığına geldikten sonra ilk revizyonu Ziyaettin Akbaş'ın ekibine yaptı. Demirci Özel Kalem kadrosundan tutunda bir çok birimde revizyon yapmış ve kendi ekibini bu alanlara yerleştirmişti. 
 
Revizyona eski belediye başkanının ekibinde olduğu için kurban giden Dülgerbaki, Demirci’nin a takımına girememiş ve pasivize edilmişti. Bilgi evlerinde çalıştırılan Dülgerbaki, son olarak Yunus Ergüz bilgi evinde görev yapıyordu. Burada ki görevinde de alınan Dülgerbaki şimdi ise Çayırova Belediyesine vezneci olarak görevlendirildi. 
 
Çayırova Belediyesi veznesine görevlendirilen Dülgerbaki, sosyal medya üzerinden yeni görev yerini mizahi bir şekilde duyurdu.
İşte o mizahı paylaşalım. 
 
Kocaeli Pusula-Ali Yılmaz 
Günün Diğer Haberleri