Darıca belediye başkanı karabacak projeleri hakkında bilgi verdi

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca sahilinde bulunan Sosyal Tesislerde basını bilgilendirme toplantısı yaptı.

GÜNCEL - 2016-09-05 12:35:40

Basın toplantısında ilk olarak 15 Temmuz darbesi hakkında bilgi veren Karabacak milletimizin tümüne demokrasiye sahip çıkmasından dolayı teşekkür etti.

Millet olarak darbeye gösterdiğimiz tepkinin dil,din,ırk ayırmadan hangi partiden olursa olsun tepkisini koyması bu milletin vatanı için neler yapacağını dosta düşmana karşı dik duruşun nasıl olduğunu sergilediklerini anlattı.

Başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletini bayrağını seven canı pahasına mücadele eden  halkımıza polisimize ve askerimize şükranlarımızı sunuyoruz dedi.
PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Darıca Belediyesinin 12.5 yıldır başkanlığını yaptığını belirten Karabacak son iki buçuk yılda halka verdiğimiz sözlerimizi tek tek yaptıklarını ve icraatlarının devam edeceğini belirtti

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda 600 çocuğu sünnet ettirdiklerini,Fen işleri müdürlüğü olarak alt ve üst yapı çalışmalarını sürdürdüklerini şehrin değişik yerlerinde asfalt,yama,parke ve yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

DARICA MARATONU

Bu yıl 5.cisi düzenlenecek Uluslar arası Darıca maratonunda 15 ülkeden dünya ve Avrupa derecesi bulunan 1600 elit sporcunun katılması beklenmektedir.16.Ekim.2016 Pazar günü tüm halkımızı Darıca Cumhuriyet meydanına bekliyoruz dedi.

SOSYAL TESİSLER

Deniz köşkü restaurant,Seyir köşkü cafe,Teras cafe resteurant,Duduyev cafe,Hilal cafe ve Sancaktepe sosyal tesislerini halkımızın hizmetine açtık.

Darıca’da mezarlık sorunu kalmadı,Balçık’ta 400 dönümlük yeni mezarlık alanıyla ilgili her şeyi çözdüklerini,50 yıl Darıca’nın mezarlıkla ilgili sorunun kalmadığını söyledi.

BİLGİ EVLERİ

Darıca Bilgi evlerinde Teog sınavına hazırlanan 8 öğrenci Fen Liselerine,39 öğrenci ise Anadolu liselerine girmeye hak kazandılar.Tüm öğrencilerimize başarılar dileğini iletti.

PARKLAR YENİLENİYOR

2016 Yılı faaliyet çerçevesinde ilçenin değişik mahallerinde 20 adet çocuk parkı yapılması planlanmış,10 park bitirilerek ilçe halkının hizmetine açılmış,6 adet ise çok amaçlı sahanın çalışmaları devam etmektedir.

 

Günün Diğer Haberleri