Hüseyin Sal Yönetimde

Bölgemizde Geniş Bir Kitle Tarafından sevilen ve tanınan Hüseyin Sal Kocaeli Bingöl'lüler Derneğinin yönetiminde yer aldı.

KÜLTÜR HABER - 2016-12-04 17:05:46

Kocaeli Bingöllüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma ve Kültür Derneği 4.Olağan Kongresinde mevcut Başkan Ali Değirmenci tekrar başkan seçililirken Bölgemizin tanınmış simalarında Hüseyin Sal'da yönetimde yer aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan ve mevcut Başkan Ali Değirmenci'nin tek aday olarak girdiği 4.Olağan Kongrede Başkan Ali Değirmenci yeniden başkan seçildi. Fuar içerisindeki Kocaeli Sivil Toplum Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan, Bingöl Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, Prof.Dr. Yılmaz Bingöl, Gölcük Cumhuriyet Savcısı Cengiz Öz, KOÜ Öğretim üyesi Erkan Yengeç, Bingöl Genel Meclis Üyesi Mahmut Kara ve çok sayıda Bingöllü vatandaş katıldı. 187 üyenin bulunduğu derneğin kongresinin Divan Başkanlığını Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm üstlendi. Gültekin Görüm'ün divan başkanlığını üstlendiği kongrede Batıyakası bölgesini temsilen sadce Hüseyin Sal yönetime seçildi.

Bölgemizde daha önce bir çok Stk'da görev yapan Hüseyin Sal evli iki çocuk babası. 1984 Bingöl Kiğı doğumlu olan Sal, advance Gayrimenkulde yönetici olarak görev yapmakta.

ALİ DEĞİRMENCİ YÖNETİM LİSTESİ Ali Değirmenci, Ahmet Bukin, Abdurrahman Kaya, Emin Kuş, Feytullah Ağar, Mahmut Komaz, Servet Akbaş, Şinasi Okuş, Sadin Adar, Hüseyin Sal, Ramazan Koçakelçi, Abdulbaki Demiralp, Arafat Kuş DENETİM KURULU Sadullah Ağar, Vedat Akbaş, Halis Öz SERGİ GELİRİ İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE Kongre öncesi Bingöllü Fotoğraf sanatçısı Kenan Elçi tarafından hazırlanan 41 adet fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Yoğun ilgi gören fotoğrafların tüm geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere verileceği açıklandı.

Günün Diğer Haberleri