Taşkaya: Bu ilçe başkanı derhal görevden alınmalı

Saadet partisi Kocaeli milletvekili adayı Fahrettin Taşkaya bir mesaj yayımlayarak CHP Çayırova ilçe başkanı Cihan Soyluçiçek'e sert tepki gösterdi

SİYASET - 2020-12-07 21:45:43

 

İşte Taşkaya'nın yayınladığı o mesaj;
CHP ÇAYIROVA İLÇE BAŞKANININ DÜŞMANCA YAZISINA CEVABIMDIR.


Şimdi cevap versemmi , vermesemmi diye çok düşündüm.
Cevap versem muhatap almış olacağım , cevap vermesem meydan boş diyerek sallamaya devam edecek zat’ı şahanemiz.
Dünya kadın hakları gününü kutlayacak , Buraya kadar sıkıntı yok.
En tabii ve en doğal hakkı , cenneti ayaklarının altında saklayan kadınlarımız bizim baş tacımız.
Ama chp çayırova ilçe başkanı cihan soyluçiçek için mesele öyle basit değil , kadın hakları gününü kutlarken kafasının içindeki ifrazatıda dışarı atması lazım.
Öyle bir döşeniyorki zat’ı şahanemiz , zannedersin ki cumhuriyet kurulmadan önce kadınlar zindanlarda veya zincire vurulmuş haldeler.
Hatta dahada ileri gitmiş ve kadınlar erkeğin zevk aracı imiş o dönemlerde , zat’ı şahanemiz bugün kadının hangi durumda olduğunu ya görmüyor veya görmek istemiyor.
Onlar atatürke karşılar demiş. Siz yanındamısınız çok merak ettik mesela atatürk ileriyi gösterirken ve ülkeye ilk ağır sanayi hamlelerini kazandırırken sormazlarmı adama sayın nuri demirağın yerli uçak fabrikasını neden kapattınız diye.
Onlar cumhuriyete düşman demişsiniz. Cumhur halk demek madem bu cumhur dostusunuz yıl 2020 olmuş halan daha cumhurun değerlerine ve inançlarına neden bu kadar hırçın bir şekilde sövüyorsunuz ?
Onlar aydınlığa ve çağdaşlığa düşman demişsiniz.
Sizin aydınlıktan anladığınız açılmak ve kadını sadece bir seks objesi olarak görmekse , çağdaşlıktan kasıt heykel dikmekse evet biz buna karşıyız. Çatlayın patlayın karşıyız.
Onlar bilime düşman demişsiniz.
Chp döneminde yapılan tek bir bilimsel çalışma görelim. Yerli araba sizin zamanınızda üretimden kaldırıldı.
Onlar kadına düşman demişsiniz.
Kadına verdiğiniz değer sadece sokağa çıkması ve zevkinize göre hareket etmesi. O kadar değer veriyorsunuz ki , magazin sayfalarında görüyoruz verdiğiniz değeri. Cennet annelerin ayakları altında diyen bir düşünceye bir ideolojiye utanmadan iftira atacak kadar aşağılık olabiliyorsunuz maalesef.
Onlar sanata düşman demişsiniz.
Düşman dedikleriniz mimar sinanları , ıtrileri , namık kemalleri , mehmet akifleri , dede efendileri , osman hamdi beyler gibi vatanseverleri çıkartmış. Sizin çıkarttığınız orhan pamuk oda ülkesine söverek ödül kazanmış.
Neresinden tutarsanız tam bir din ve vatan düşmanlığı kokan ve alt yapısında bir iktidara gelelim siz görürsünüz diyen bir talihsiz bir açıklama maalesef.
Hatta utanmadan , sıkılmadan , ar damarı çatlamış bir şekilde saldırısının dozunu öyle bir artırıyorki zannedersiniz arkadaş osmanlı döneminde yaşadı ve bu saydıklarının hepsini gördü.
Örümcek kafalılar demiş birde utanmadan sıkılmadan.
Örümcek kadar kafası olmayan , ördüğü ağa bile aklı yetmeyen bu zat’ı şahane , bilimin bile yaptıkları karşısında saygı duruşuna geçtiği , bu mübarek yaratığa saygısızlık yapmış koltuk düşmanı.
İşin asıl ilginç yanı ise , sayın kılıçdaroğlu yumuşak mesajlar vererek türk halkına chp den korkmayın , bizim iktidarımızda adaleti ve gerçek kardeşliği göreceksiniz derken , bu beyni ve fikirleri kokuşmuş zat’ı şahane tam tersini söylüyor.
Buradan aklı selim chp li kardeşlerime sesleniyorum.
Bu ilçe başkanı derhal görevinden alınmalı ve yerine sayın kılıçdaroğlunun dediği çizgilerde bir arkadaş getirilmelidir.
Bu zat’ı şahane gibilerin yazdığı bu sorumsuzca ve edep dışı yazılar maalesef halk arasında kutuplaşmayı ve düşmanlığı artırmaktan başka hiç bir işe yaramaz.
27 DÖNEM SAADET PARTİSİ KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAYI.
Fahrettin TAŞKAYA

Günün Diğer Haberleri