5 Milyon TL Destekte Bulundu

Ülkemizde meydana gelen yangın ve sel felaketleri nedeniyle başlatılan yardım kampanyasına Çolakoğlu Metalurji 5 milyon TL bağışta bulundu.

GÜNCEL - 2021-08-24 18:32:36

Doğal afetlerin neden olduğu zararların giderilmesi ve genel hayatı olumsuz etkileyen şartların bir an evvel iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) düzenlediği yardım kampanyasına 5 milyon TL'lik katkıda bulunan demir çelik sektörünün önemli oyuncusu, örnek niteliğindeki bu tutarla kampanyaya ciddi bir destekte bulundu.

Çolakoğlu Metalurji Genel Müdürü Uğur Dalbeler ve Çolakoğlu Metalurji Kurumsal İlişkiler Direktörü Mustafa Türker sel afetinde zarar gören afetzedeler için bağışladıkları 5 milyon TL’lik bağış dekontunu Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a teslim ettiler. Genel Müdür Uğur Dalbeler, "Böyle zamanlarda birlik olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz, afet bölgelerinin bir an önce eski hallerine kavuşabilmesine destek olmak adına Çolakoğlu Metalurji olarak üstümüze düşeni her zaman yapmaya hazırız." şeklinde konuştu. Vali Seddar Yavuz ise duyarlılığından dolayı Çolakoğu Ailesi'ne teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri