Bıyık, Nenehatun esnafını dinledi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Yoğun mesaisine vatandaş ve esnaf buluşmalarını da ekleyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Yaptığımız hizmetler neticesinde gittiğimiz her yerde vatandaşların güler yüzü ile karşılaşmanın huzurunu yaşıyoruz.” dedi.

GÜNCEL - 2024-06-26 08:21:30

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, canla başla yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürürken mahalle gezileri kapsamında esnaf buluşmalarını da ihmal etmiyor. Her gün gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde vatandaş ve esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık’ın durağı bu kez Nenehatun Mahallesi oldu.

DARICA’MIZA BİRLİKTE DEĞER KATIYORUZ

 

Nenehatun Mahalle Muhtarı Hakan Uğurlu’nun da eşlik ettiği ziyaretlerde esnafların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, mahalle buluşmalarının ve esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi. İlçeyi ortak akılla yönetmek için esnaf buluşmalarını önemsediklerini kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Her fırsatta farklı mahallelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinlemeye özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe bizler de mutlu oluyoruz ve hizmetlerimizi daha büyük bir şevkle yapıyoruz. İşimizi yaparken yüreğimizi, sevgimizi ve inancımızı ortaya koyuyoruz. Çalışmalarımızı en iyi şekilde ve en ince detayına kadar yaparak, Darıca’mızın değerine değer katıyoruz.” ifadelerini kullandı. Mahalleye yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar da Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür etti.

Günün Diğer Haberleri