AZMİ TUNÇ ÇAYIROVA'YA VEDA ETTİ

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, 8 yıllık görev süresinin ardından Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasıyla görevinden ayrıldı.

- - Kategorilenmemiş - 2024-08-30 15:03:12

Ayrılırken bir de sosyal medyadan veda  mesajı yayımlayan Tunç birlikte çalıştığı herkese ve Çayırova halkına şükranlarını sundu.

Azmi Tunç 16 Ocak 2013 tarihinde başladığı Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, 28 Ağustos 2024 tarihinde Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanarak ayrıldığını belirtti.

 Yayımladığı veda mesajında,
"  Değerli Meslektaşlarım, mesai arkadaşlarım, kıymetli Çayırova'lı hemşehrilerim,
Yaklaşık 8 yıldır sürdürdüğümüz Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden yeni görevim olan Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmam vesilesiyle ayrılıp, hizmet etmekten onur duyduğum Çayırova ilçemize veda ediyorum. 
Çayırova'da birlikte çalışma imkânı bulduğumuz, Çayırova Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza ve Belediye çalışanlarımıza, siyasi partilerimizin kıymetli başkanları ve yöneticilerine, birbirinden değerli daire amirlerimize, beraber çalıştığımız şube müdürlerimize, mahalle muhtarlarımıza, bir aile hüviyeti kazandığımız Çayırova Okul yöneticilerimiz, birbirinden kıymetli öğretmenlerimize ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarımıza,  çalışmalarımızda bizi bağrına basan Çayırovalı dostlarımıza, hemşehrilerimize,  ilçemizin birbirinden kıymetli meskun ve fertlerine, Çayırovalı kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Yetişmelerinde aile şefkati ile emek ve gayret gösterdiğimiz sevgili öğrencilerimizin eğitim hayatlarında nice güzel ufuklara vakıf olmalarını diliyorum.
Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini üstlenmeme vesile olan ve yeni görevimi şahsıma tensip eden büyüklerimize şükranlarımı sunuyor, tüm dost ve sevenlerimize saygı ve hürmetlerimi arz ediyorum."
ifadelerine yer verdi.

Azmi Tunç Çayırova'da görev süresi boyunca bir çok eğitim alanında önemli projelere imza atarak Çayırova halkının gönlünde taht kurmuştur.
Çayırovadaki eğitim kalitesinin yükselmesine büyük katkı sağlayan Tunç Eğitimde elde edilen başarılarda birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarının da katkısı  olmuştur 

Sekiz yıl boyunca  elde ettiği tecrübelerin, Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki yeni görevinde de devam edeceğine bizler canı gönülden inanıyoruz.
 Çayırova halkı tarafından sevgi ve saygıyla anılan Azmi Tunç'un bu veda mesajı, eğitim camiasında geniş yer bulurken Çayırova halkı tarafından üzüntüyle karşılandı.

HABER HÜSEYİN MERT

Günün Diğer Haberleri