Darıcalı iş insanı Yusuf Güven ile Mevlüt Atak'ın yaptığı Kosor Cağ Kebap Restoranı, İnönü Mahallesi Gebze Güzeller OSB, Farabi Caddesi No:1/A Gebze / Kocaeli'de konuklarını ağırlamaya başladı. 30 Nisan Çarşamba günü saat 13.00'da yapılacak olan resmi açılışa Kocaeli genelinde çok sayıda protokol mensubunun katılımının sağlanacağı öğrenildi.
Darıca - Gebze Metrosu OSB durağının hemen yanı başında yer alan 300 araçlık otoparkıyla , 900 kişilik kapalı, 400 kişilik açık alanda hizmet vermeye başlayan Erzurum Kosor Cağ Kebap Restaurant'ta ayrıca 500 kişilik VIP Toplantı Salonu ve kafe bölümleri de yer alıyor.
CAĞ KEBABI İÇİN, ERZURUMLU USTALAR MEMLEKETLERİNDEN GETİRİLDİ
Gebze bölgesinde kapasite ve konfor olarak bir ilke imza atan Erzurum Kosor Cağ Kebap Restaurant'ta hizmet veren Erzurumlu ustalar, kendi bölgelerinden getirilen yöntemlerle, damak zevkine önem veren konukları için hazırladıkları nefis ve cağ kebabını sunmanın gururunu yaşarken, şirket bünyesinde yer alan Elif Pide ve Kebap'ın ustaları da serpme kahvaltı, çorbalar, diğer kebap çeşitleri, pide, lahmacun ile odun fırını ve tandırda pişirilen dumanı üstünde lavaş ekmeği üretimi konusunda da oldukça iddialılar.
ROYS COFFEE VE LOUNGE'DA BAŞKA BİR KEYİF
Çocuklu ailelerin gönüllerince rahat edebileceği Erzurum Kosor Cağ Kebap Restaurant bünyesinde hizmet veren Roys Coffee ve Lounge'da da kaliteden ödün vermeden güler yüzlü personel ile tüm kahve çeşitlerinin yanı sıra, diğer sıcak ve soğuk içecekler ile mutluluğunuza mutluluk katacak olan tatlıların sunduğu anahtar ifli anları yaşayabilirsiniz.