BAYBURTLULARIN YENİ BAŞKANI KOCATÜRK OLDU

BAYBURTLULARIN YENİ BAŞKANI KOCATÜRK OLDU

Gölcük Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği (GÖLBAYDER) 4. Olağan Kongresini gerçekleştirildi. Kongrede Makine Mühendisi Başkan Ramiz Kahraman, ve İşletmeci Çetin Kocatürk’e devretti.

GÜNCEL - 2015-12-21 13:06:24

Gölcük Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği (GÖLBAYDER) 4. Olağan Kongresini gerçekleştirildi. Kongrede Makine Mühendisi Başkan Ramiz Kahraman, ve İşletmeci Çetin Kocatürk’e devretti.

Gölcük’ün en sevilen derneklerinden birisi olan Gölcük Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği, 4. Kongresini gerçekleştirdi. Kongreye Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçarslan, Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi, İlçede bulunan STK Başkanları dernek üyeleri ve Bayburtlu vatandaşlar katılım sağladı.

Denetim Ve Faaliyet Raporları İbra Edildi

GÖLBAYDER’in 4. Kongresine bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. Daha sonra Remzi Kahraman başkanlığı sürece derneğin denetim ve faaliyet raporları okundu. Dernek üyeleri tarafından Derneğin Denetim ve Faaliyet Raporları ibra edildi.

Divan Başkanı Taner Ragıpoğlu seçildi

84 üyesi bulunan Gölcük Bayburtlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Başkanlık seçimi öncesinde üyeler oy birliği ile divan kuruluna, Divan Başkanı olarak Gölcük Kültür Dernekleri Dönem Başkanı Taner Ragıpoğlu seçilirken, divan üyeliğine Uğur Dinçer ve Fatih Çetin seçti.

Yazıcı’dan Mesaj

Kongreye katılamayan Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Bayburtlular Dernek Üyelerine şu mesajı yolladı ’19 Aralık 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek olan 4. Olağan Kongrenize programımın yoğun olması nedeniyle katılamıyorum. Olağan kongrenizin başarılı geçmesini diler, görev almış ve yeniden görev alacak arkadaşlarımıza başarılar temenni eder ve orada bulunan bütün üyelerimize ve katılımcılara selam ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Kocatürk ‘’Yeni Dönemde Derneğimizi En Güzel Yerlere Taşıyalım’’

Kongrede konuşma yapan Başkan Adayı Kocatürk, eski başkana teşekkür ederek şu sözleri  dile getirdi “Bugün 4. Olağan Kongremizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu dernek Gölcük’ün önemli dernekleri arasındadır. Geçmiş dönemde başkanlık görevi yapan Remzi Kahraman’a da emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Bizim şimdi geçmiş dönemde yapılan hataları tekrar etmeyelim. İnşallah yeni dönemde bu derneği en güzel yerlere el birliği ile taşıyalım” dedi.

Yaptıklarımız ve Yapacaklarımız İçin Bizleri Sorgulayın

Gölcük Bayburtlular Derneği’nde 3 yıllığına başkanlık görevini icra eden ve başkanlığa tek aday olarak katılan Çetin Kocatürk ve listesi üyelerin oy birliği ile seçildi. Kocatürk, başkanlığa seçildikten sonra yaptığı konuşmasında “Bugün 4. Olağan kongremizde ben kendi şahsım adına çok mutlu gün yaşıyorum. Çünkü bu derneğin başkanlığı bize nasip oldu. Bizler görevimiz süresince bir şeyler yapacağız. Üyelerimizden yaptıklarımız ya da yapacaklarımız için bizleri sorgulamalarını istiyorum. Yönetim kurulumuzda seçilen arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Kocatürk’ün Yönetimi

Kongreye tek başkan adayı olarak katılan Çetin Kocatürk’ün Yönetim kurulu listesinde;  Ali Ayhan, Gençali Keskinoğlu, Muammer Bozdağ, Özcan  Kocatürk, Rahman Keskinoğlu, Fatih  Çetin, Fatih Terzi Tuncay Kocatürk, Ümit Yaşar Bayrak ve Yasin Efe yer aldı.

Denetleme Kurulu’nda; Hacı Kostik, H. İbrahim Türk, Tacettin Öztürk, Salih Türk, Uğur Türk.

Danışma Kurulu’nda; Şükrü Sayın, Bayram Ali Türk, Zeki Kocatürk ve İhsan Şimşek yer aldı.

Merve Beyda Gül

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER