TEMİZLİK İŞÇİSİNDEN İNSANLIK DERSİ

TEMİZLİK İŞÇİSİNDEN İNSANLIK DERSİ

Körfez Belediyesi’nde çalışan temizlik işçisi Celal Serçe, öyle bir şey yaptı ki herkes onu takdir etti

GÜNCEL - 2015-12-31 10:39:28

Körfez Belediyesi işçisi Celal Serçe, vardiyalı olarak çalıştığı esnada Mimar Sinan Mahallesi’nde temizlik yaparken, 20 bin lira ve içerisinde kimliklerin olduğu bir çanta buldu. Çantadaki kimlikten vatandaşa ulaşmayı başaran temizlik işçisi, aynı gün parayı sahibine teslim etti. Çantanın eşi tarafından eski eşyalar arasında yanlışlıkla çöplere karıştığını ifade eden vatandaş, paranın emanet olduğu ve kendilerini büyük bir yükten kurtardığını ifade etti. Böyle insanların hala olduğunu bilmek çok mutluluk verici diyen M.S., temizlik işçisine ödül vermek istediğini ancak işçinin bunu dahi kabul etmediğini ifade etti.

Konuyla ilgili İşçi Celal Serçe, bunun bir insanlık görevi olduğunu ve haram paradan bir kuruş dahi almanın aklına dahi gelmediğini belirtti. Evli ve 4 çocuk sahibi Serçe, ailesine yedirdiği her lokmanın helal olması için çalıştığını sözlerine ekledi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, böyle bir ekibe sahip olduğu için çok gurur duyduğunu ifade ederken, yılın işçisi olarak Celal Serçe’yi ilan ederek kendisine ikramiye ve altın hediye etti.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER