Orhan, görevini Erinç’e devretti

Orhan, görevini Erinç’e devretti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Gençlik Kolları eski Başkanı Gökhan Orhan geçtiğimiz akşam il binasında gerçekleşen devir teslim töreniyle görevini yeni Başkan Murat Erinç’e devretti

SİYASET - 2016-01-07 19:33:51

3 Ocak Pazar günü KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen Chp İl Gençlik Kolları Başkanlığı Olağan Kongresi’nde Başkan Gökhan Orhan’ı 116 oya karşı 125 oy alarak Başkanlığa seçilen Murat Erinç, geçtiğimiz akşam il binasında gerçekleşen devir teslim töreninde görevini Gökhan Orhan’dan devraldı. Törene Chp İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ilçe başkanları, il yönetimi ve il gençlik kolları yönetimi katıldı. İl Başkanı Sarıbay, her iki başkanı da tebrik ederken  “Siz biz örnek oldunuz. Ben size baktıkça umutlanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘KARDEŞİM, BİZ KAZANDIK’

Devir teslim töreninin başında konuşma yapan eski Başkan Gökhan Orhan, “Seçimde hiç hırs yapmadık sandıktan kim çıkarsa çıksın Cumhuriyet Halk Partisi gençliğinin kazanacağını savunduk. Ve seçim sürecini hep o yönde yönettik. Kocaeli gençliğinin de zaten birlik ve beraberliğine adamıştık. Güzel bir kongre oldu. Katılan, destek sağlayan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Salonda Murat kardeşimle bir şey paylaştım. Salonda baktım herkes gülüyor kimse kimseyle tartışmıyor, herkes birbiriyle konuşuyor. Murat diyenler ve Gökhan diyenler birbirleriyle konuşuyor, dedim kardeşim biz seçimi kazandık. Kardeşimle biz seçim bittikten sonra omuz omuza çıktık” dedi.

‘HER ZAMAN EMRİNİZDEYİM’

Orhan konuşmasının devamında, “Değerli büyüklerim burada. Onlara örnek olacak bir kongre sergiledik. 3 Ocak’ta ciddi emek harcayan ve bizlerle birlikte AKP faşizmine karşı Chp gençlik kollarının dik duruşunu gösteren tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.  Yeni seçilen Başkanımı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum ve her zaman Kocaeli Gençlik Örgütü’nün emrinde olduğumuzu beyan ediyorum” ifadelerini kullandı.

 ‘ARTIK KAVGA YOK’

İl Gençlik Kolları eski Başkan Gökhan Orhan’ın ardından kısa bir konuşma yaparak kendisine emeklerinden dolayı teşekkür eden İl Gençlik Kolları yeni Başkanı Murat Erinç, toplantıya katılan il ve ilçe başkanlarına seslenerek “Vallahi örnek olduk size. Sizlerden de bunu bekliyoruz. Pazar günü çok güzel bir kongre geçirdik. Pazar günkü kongre tarihe geçecek. Bu salonları dolduğumuz gibi alanları, meydanları da dolduracağız. Siyaset üreteceğiz. Fikir, proje üreteceğiz. Artık kavga olmayacak” sözlerine yer verdi.

‘GÖKHAN BAŞKAN HEP BİZİMLE

 

Başkan Erinç, pazar günkü kongreyi ilk adım olarak gördüğünü belirtti ve “Gökhan başkanım olmak üzere bütün gençlik kolu arkadaşlarıma emekçilerimize teşekkür ediyorum. Gökhan başkan bu partiye çok emek verdi. Gökhan başkan bu partide her zaman olacak. Bu emeğini de bir çiçekle taçlandıralım istedik” diyerek Orhan’a çiçeğini takdim etti.

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER