MHP'DEN ANADOLU SAĞLIK MERKEZİNE TEŞEKKÜR

MHP'DEN ANADOLU SAĞLIK MERKEZİNE TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi Myk Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve ilçe başkanları Anadolu sağlık Merkezine teşekkür etti.

SİYASET - 2016-01-25 14:19:07

Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Anadolu sağlık merkezinde MHP Genel başkanı DR.Devlet Bahçeli Kalp ameliyatı olmuş ve kısa süre içerisinde kalp kapakcıkları değişmesine rağmen ameliyat başarılı geçmiş ve Bahçeli sağlığına kavuşmuştu.

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı,İl başkanı Aydın Ünlü başta olmak üzere bir çok Ülkücü hastanede adeta nöbet tutmuşlardı.

HASTANE YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Anadolu hastanesinde kaldığı süre içerisinde Sayın Bahçeli'yi yalnız bırakmayan ve Hastanede adeta sabahlayan MHP'lilerden hastane yönetimine ve Bahçelinin Doktoruna teşekkür edildi.

MHP Genel Başkanının sağlığına kavuşmasında en çok emeği geçen Prof.Dr Yalçın İlker ve Hastane Başhekimi Özgür Devrim Kılınç' a teşekkür ziyareti gerçekleşti.

 

SANCAKLI TEŞEKKÜR ETTİ.

Bir çok ziyaretçinin gece gündüz demeden akın ettiği Anadolu Sağlık merkezi yönetimi burada bizleri misafir etmiş ve kahrımızı çekmiştir bununla beraber Genel başkanımızı sağlığına kavuşmasında ciddi emekler geçmiştir bizde İl başkanımız ile beraber kendilerine teşekkür etmek istedik.dedi

ÜNLÜ ÇOK MEMNUN OLDUK 

Türkiye'nin heryerinden misafirlerimiz Kocaeli'ne Genel başkanımızı merak ettiği için geldi.Burada başta hastane yönetimi bizlere her konuda yardımcı olmak için elinden geleni yapmıştır.Hem bizleri ağırladıkları için hemde Genel başkanımızın sağlığına kavuşmasından dolayı emeklerinde ötürü Anadolu Sağlık merkezi yönetimine ve Genel başkanımızın Doktoruna teşekkür etmek istedik.dedi

Yapılan Teşekkür Programına Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı,İl başkanı Aydın Ünlü,Gebze ilçe başkanı A.Ferit Taşdemir,Çayırova ilçe başkanı Fatih Kartal,Darıca ilçe başkanı Fatih Kürşat Demir, Ve il başkanlık divanı katılım gösterdi.                                                                           KOCAELİPUSULA/MURATGÖKKAYA 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER