KİMSE ARAMIZA NİFAK SOKAMAZ

KİMSE ARAMIZA NİFAK SOKAMAZ

AK Parti Çayırova İlçe başkanlığı 41.Danışmada Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Yerel Yönetimler Şura Toplantısı’nda bir araya geldiler.

SİYASET - 2016-03-11 11:30:41

AK Parti ilçe başkanı Zafer Kılıç, açılış konuşmasında 41 kere maşallah biz büyük bir aileyiz kolay kolay yıkılmayacağız dedi. Toplantıda Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, Çayırova’da yapılan ve yapılacak olan projeleri Ak Partililer ile paylaştı.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 41. Danışma Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Yerel Yönetimler Şura Toplantısı’nda buluştu.

Çayırova’da yapılan buluşmada çok sayıda partili katıldı büyük bir coşku ile gerçekleşen buluşmada güzel kareler yaşandı. Çayırova belediye kültür salonunda yapılan danışma toplantısında Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, yatırımlarla ilgili bilgiler verilirken katılımın yoğun olduğu AK Parti Çayırova ailesi tam kadro yerlerini aldı toplantıda partililer arasında ki birlik ve beraberlik mesajları dikkati çekti.

AK Kadrolar Hazır Bulundu

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 40.Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısında buluştu. Çayırova’da gerçekleşen buluşmada Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, meclis üyeleri, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Darıca Ak parti ilçe başkanı Muzaffer Bıyık, Ak parti Kocaeli il yöneticileri  Ayşin Balcılar, İdris Demir, il yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle başkanları, ilçe yöneticileri, belediye başkan yardımcıları, partililer gerçekleşen buluşmada yerlerini aldılar.

Kılıç, Kimse Aramıza Nifak Sokamaz

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç açılış konuşmasında, AK kadro ailesine partililere teşekkür ederek, seçim varmış gibi her zaman sahada olduklarını söyledi. AK Çayırova 41 ilçe danışmada yine bir aradayız dedi Sayın Çayırova belediye başkanımız Şevki Demirci ile omuz omuza birlikte yol almaya devam ediyoruz diyerek kimse aramıza nifak sokamaz dedi. AK parti ailesini çekemeyen bazı güçler ancak avunucunu yalarlar diyerek başkanımız Şevki Demircinin her zaman yanındayız birlikte Çayırova’ya en güzel hizmetleri vermeye devam ediyoruz dedi.

Demirci Danışmada Müjdeler verdi

Başkan Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatının 41.Danışma Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Yerel Yönetimler Şura Toplantısı’nda 2016 yılında Çayırova hızla yapacağımız halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz diyerek Çayırova’nın geleceğini aydınlatmak istediğini vurguladı. Çayırova Kent Park’ın çalışmalarının başlayacağını ayrıca nikah salonları, semt konakları yeşil alanları alışveriş merkezleri, sinema salonları ile Çayırova’lıların ailesi ile gezeceği mega bir kent proje ile halkımıza kazandıracağız dedi. Verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olacağım diyerek biz büyük bir aileyiz birlikten her zaman güç doğar diyerek birlikte Çayırova’nın değişimine imza atacaklarını belirterek sözlerini noktaladı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER