Tüm zamanımı Kocaeli için harcıyorum

Tüm zamanımı Kocaeli için harcıyorum

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, “Çok soru önergesi vermekle vekilliğin değeri ölçülmez. Ben tüm zamanımı, 24 saatimi vekilliğe harcıyorum” dedi.Kocaeli'nin vekiliyim dedi.

SİYASET - 2016-03-14 10:50:43

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin  milletvekili olan Saffet Sancaklı, son günlerde çalışmadığı gerekçesiyle yerel basında eleştiri oklarının hedefi olmuştu. İl Başkanı Aydın Ünlü, il yöneticileri, ilçe başkanları, kadın kolları yöneticileriyle birlikte Kocaelinde bir yerel gazateye ziyarette bulunan Sancaklı gazetemizi ziyaret eden Sancaklı, hakkında çıkan dedikodulara cevap verdi, bugüne kadar 44 araştırma önergesi verdiğini24 saatin büyük bölümünü Kocaeli için çalışmalar yaptığını söyledi.

 

MHP’nin 40 vekili olduğunu buna karşı ise 81 ilde çalışma yapmak zorunda kaldıklarını ifade eden Sancaklı, “Biz bu sayıyla Türkiye geneline yetişmek zorundayız. 550 vekilin içinde milli sporcu tek ben varım. Spor alanında çalışma yapmam lazım. Balkan Türkleriyle ilgili çalışmalar yapmam lazım. Her vekile yurtdışında iki ülke verilirken bana 6 ülke verildi. Haftanın 4 günü Ankara’da olmamız gerekiyor. Bir günü yola sayarsanız iki gün kalıyor. Bu iki gün de Kocaeli’yle ilgili ziyaretler ve çalışmalar yapıyoruz. Maalesef partimizin Kocaeli’de bir milletvekili var” dedi.

MHP İl başkanı Aydın Ünlü ise 10 Nisan'da Sabancı kültür merkezinde bin yeni üyeyey rozet takacaklarını bildirdi.Bizim boş işlerle uğraşacak vaktimiz yok dedi.

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER