VATANSEVER İŞ ADAMI

VATANSEVER İŞ ADAMI

GÜNCEL - 2016-04-06 16:32:48

  Nusaybin’deki taburumuzdan bir bölük komutanı İstanbul’daki firmalardan birinden kanama durdurucu bez istiyor. Firma sahibi yaklaşık 40 bin tl lik malzemeyi karşılıksız gönderiyor.Vatansever iş adamı bir mektup kaleme alarak orda ki Mehmetçik ve Polisimizin yalnız olmadığını,onların bu ülke için çarpışarak şehadet şerbeti içtiği bir yerde isteklerinin hiçbir anlamı olmadığını ve bu hizmetten zevk alarak istediklerini ücretsiz olarak gönderirken  Herkes arkasını dönse de bu Millet evlatlarını asla yalnız bırakmaz, diyerek vefa örneği gösterdiğini açıkça ortaya koymuş ve aşağıdaki mektubu kaleme almıştır.

Kahraman komutanlarım,yiğit Mehmetçikler canınız pahasına topraklarımızdan terör örgütünün kökünü kazımak için verdiğiniz mücadele takdire şayandır.

Bizlerin yapabildiği ise sizin kutsal mücadeleniz  yanında Okyanusta damla misalidir.%100 yerli olan Ankaferd fabrikası Mehmetçiğin,polisimizin kısacası milletimizindir.

Bu sebeple ihtiyaç duyulduğunda miktarın önemi olmadan  ricayla değil emirle istemenizi rica ediyorum.Bilmenizi isterim ki bedenen olmasak ta kalben hep yanınızdayız.

Rabbim kahraman yiğitlerimizi korusun.

Allaha emanet olun.                                       

Eyüp Vedat Fırat

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER