AZERİ'DEN ESKİ OCAK BAŞKANINA KOLPACI

AZERİ'DEN ESKİ OCAK BAŞKANINA KOLPACI

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü hakkında Aydın Ünlü ve avaneleri diyerek görev değişimine İl Başkanına bağlayan Eski Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan’a sert tepki İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri’den geldi. Azeri, “Senin hak helal ettiğin kişi bölge imamı. Kolpacı” dedi.

GÜNCEL - 2016-09-20 11:49:11

Değişim sürecinin başlamasından beri Milliyetçi Hareket Partsisnde  ülkücülerin birbirleri ile söz düellosu  devam ediyor.MHP Kocaeli teşkilatları da bu sürecin içerisine girdi. MHP İl Başkanı hakkında ve ülkücüler hakkında “avane” tabirini kullanan Eski Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Özcan’a, ilk tepki Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcılığı yapmış ve halen MHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Erkan Azeri’den geldi.

Azeri, “Aydın Ünlü ve yol arkadaşları var , avaneleri değil .İşini ,aşını teşkilattan temin edecek kadar aciz olanlar ,bugün iftira üzerine yorum yapıyor .Bak sen adam olsan ,mahiyetinde olup kafası kırılan Adama sahip çıkardın.Sen hak helal ettiğin kişi bölge imamı” ifadelerini kullandı. İbrahim Özcan, daha önce MHP Kocaeli Eski Milletvekili Lütfü Türkkan’a hakkını helal etmişti.

“Birbirimizi denemeyelim .Sen adam gönderdin kafası gözü patladı . Adam ol sahip çık .Kolpadan yazma gereğini yap .Sana gaz verenlerin reisiyim ben .Seni ciddiye almam oğlum tek fiske attır adamsan .Kolpacı “dedi.


Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER