ELA ŞİMDİ 3 (ÜÇ) YAŞINDA

ELA ŞİMDİ 3 (ÜÇ) YAŞINDA

Çayırova’nın tanınmış ve sevilen simalarından Şükrü oruç ve değerli eşi Tuğba oruç dünyalar güzeli kızları Ela'nın yeni yaşını sevenleri ile birlikte kutladılar.

MAGAZİN - 2024-05-13 16:46:24

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde ikamet eden Oruç ailesi  prensesleri Ela'nın yeni yaşına girmesinin tatlı heyecanını yakın dostları ve Ela'yı  sevenleri ile birlikte kutladılar.

 Tuğba ve Şükrü Oruç çiftinin minik evladı Ela yeni yaşına Çayırova'nın Güzide Düğün salonlarından SERENAT DÜĞÜN SALONU'nda girdi.

DOĞUM GÜNÜ PASTASI ONA ÖZEL YAPILDI 

Küçük Ela kendisi için özel olarak hazırlanan Doğum günü pastasının mumlarını  sevgi süzcükleri eşliğinde söndürürken bir yandan da etrafa gülücükler saçması ise görülmeye değerdi. 
Ela'nın  sevenleri hediyelerini teker teker verirken Ela'nın yeni yaşına girmesinin mutluluğuna da ortak oldular.
Yaklaşık beş saat süren doğum günü partisinde gelen konuklara kesilen pastadan ikram edilirdi bol bol çocuk şarkılarının çalınıp ,çeşitli oyunlar oynandı. Farklı animasyon karekterleri ise eğlenceye renk kattı.
Oruç Ailesi günün anısına Ela ile bol bol fotoğraflar çektirirken minik Ela ise yaşananlara tatlı  tatlı bakarak gülümsedi

Bizlerde Kocaeli Pusula  Gazetesi olarak  olarak sevimli prenses Ela'nın yeni yaşını  kutluyor kendisi ve ailesine sağlıklı mutlu ve uzun ömürler diliyoruz.

HABER HÜSEYİN MERT

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER