Filmler Belli Oldu

Filmler Belli Oldu

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 31 Mayıs Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Garfield, Exhuma, Karanlıktan Kaçış, Kara Ayin (From Black), Şeytanla Bir Gece (Late Night with The Devil) ve Turbo filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

MAGAZİN - 2024-05-29 09:56:58

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Dramdan korkuya, gerilimden animasyona önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak Garfield, Exhuma, Karanlıktan Kaçış, Kara Ayin (From Black), Şeytanla Bir Gece (Late Night with The Devil) ve Turbo filmlerinin içerisinde bulunduğu 31 Mayıs Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor. 

31 Mayıs Cuma günü vizyonunun öne çıkanları

 

  • Çocukların ve animasyon tutkunlarının ilgisini çekecek Garfield, tembel, şişman, alaycı ve lazanya seven bir kedi olan Garfield’ın vahşi macerasını konu ediniyor. Garfield’ın dağınık sokak kedisi babası Vic, beklenmedik bir şekilde ortaya çıkar. Yıllarca görüşmediği babası ile yeniden bir araya gelen Garfield, köpek arkadaşı Odie ile birlikte mükemmel hayatlarından ayrılmak zorunda kalır. Konforlu yaşamlarını geride bırakan ikili, Vic ile birlikte kendilerini komik olduğu kadar riskli bir soygunun içerisinde bulur.
  • Jae-hyun Jang yönetmenliğinde vizyona girecek Exhuma, paranormal bir takım olaylarla çevrili olan varlıklı bir ailenin çocuklarını kurtarmak için yükselen genç şaman ikilisi Hwa Rim ve Bong Gil'den yardım alması sonrası gelişen olayları konu ediniyor. Zengin, esrarengiz bir aile tarafından işe alınan ünlü bir şaman ve onun koruyucusu, doğaüstü bir hastalığın nedenini araştırmaya başlarlar. Bu hastalığın kökenini kutsal topraklarda bulunan uzun zamandır gizli bir aile mezarına kadar izlerler. Ancak çok daha karanlık bir şey ortaya çıktıkça, yanlış mezara bulaşmaya cesaret edenlerin başına ne geldiğini çok geçmeden keşfederler.
  • Haftanın yerli gerilim filmlerinden Karanlıktan Kaçış, bir kaza sonucu hasta bir kadınla tanışmasıyla kendisini beklenmedik olayların içerisinde bulan bir adamın hikayesini konu ediniyor. Genç bir adam olan Anıl, başarılı bir gazetecidir. Yaşadığı ihanetin ardından bunalıma giren Anıl, şehrin karmaşasından uzaklaşmak ister ve bu amaçla bir orman evine yerleşir. Bir gün Anıl, beklenmedik bir kaza sonucu amnezi hastası Esin ile tanışır. Anıl, Esin'in türlü tehlikelerle karşı karşıya olduğunu öğrendiğinde onu yanına alarak saklamak zorunda kalır.
  • Haftanın korku filmlerinden Kara Ayin (From Black), oğlunun ruhu ile iletişim kurmak için bir ayine katılan acılı bir annenin yaşadıklarını konu ediniyor. Küçük oğlunun 5 yıl önce ortadan kaybolmasının ardından suçluluk duyan bir anne, hayatına devam etmekte zorlanır. Suçluluk duygusunun altında ezilen acılı anne, oğlunu geri getirmenin yolunu arar. Bu sırada ona, beklenmedik bir fırsat sunulur. Kadın, oğlunun ruhu ile iletişime geçebilmek için ona sunulan ayine katılmaya karar verir. Ancak ayine katılmanın bir bedeli vardır ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
  • Cameron ve Colin Cairnes’in hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlendiği Şeytanla Bir Gece (Late Night with The Devil), 1977 yılında Cadılar Bayramı sırasında bir talk show programında yaşananları konu ediniyor. Jack Delroy, uykusuzluk çeken insanların güvendiği arkadaşı “Gece Baykuşları” adlı talk show programının sunucusudur. Ancak Jack’in karısının trajik ölümünün ardından programın reytingleri düşer. Programı eski başarısına ulaştırmaya kararlı olan Jack, bu amaçla 31 Ekim 1977'de eşi benzeri olmayan bir Cadılar Bayramı özel etkinliği planlar. Ancak o bu programla kötülüğü Amerika'nın oturma odalarına salmak üzere olduğundan habersizdir.
  • Haftanın bir diğer gerilim filmi Turbo, eğlenmek için çıktıkları yolda acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan bir grup arkadaşın hikayesini konu ediniyor. Yakın arkadaşları İbo’nun küçük kardeşi Burak’ı ertesi sabah askere uğurlamadan önce biraz eğlendirmek isteyen Erkan ve Murat, bu amaçla pavyona gitmeye karar verir. Yepyeni modifiye edilmiş, turbo gaz sistemi takılmış Şahin model arabaya binen dört arkadaş macera dolu bir yolculuğa çıkar. Ancak çok geçmeden aralarındaki problemler gün yüzüne çıkar ve acı gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırlar. Kenar mahallelerde yaşayan birçok genç gibi içlerinde tuttukları öfke, kompleks, travma ve utanç etrafa yayıldıkça, patlamaya hazır olan tek şeyin turbo motor olmadığı anlaşılır.

 

CGV Mars Cinema Group Hakkında:

CGV Mars Cinema Group, Türkiye’de sinema sektörü ile ilgili sonsuz potansiyel beklentisiyle 2016 yılında CGV ve Mars’ın bir araya gelerek aile olmasıyla Türkiye’de sinema izleyicisine üstün hizmet kalitesiyle sinema keyfi sunmak için çalışmalarını sürdürmektedir. IMAX, 4DX, Starium, ScreenX gibi ileri düzey film teknolojilerini Türkiye ile ilk buluşturan şirket olan CGV Mars Cinema Group, konforlu, özelleştirilmiş koltuklarının yer aldığı Gold Class ve Tempur salonları ile de farkını ortaya koymaktadır. Paribu Cineverse salonları ile dünya standartlarındaki teknolojiyi; konfor, ergonomi ve üstün hizmet anlayışı ile birleştiren CGV Mars Cinema Group, sunduğu avantajlı kampanyalar ve CGV Cinema Club ile sinema keyfini herkesle buluşturmayı hedeflemektedir. CGV Mars Cinema Group Türkiye genelinde 29 şehirde, 79 sinema işletmesi ve 658 salon sayısı ile sinemaseverlere hizmet sunan, Türkiye’nin en büyük sinema zinciridir.

 

Bilgi için:

Excel İletişim ve Algı Yönetimi

Zehra Turan, zehraturan@excel.com.tr,

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER