KEMAN EŞLİĞİNDE RESİM SERGİSİ

KEMAN EŞLİĞİNDE RESİM SERGİSİ

Kartepe Arslanbey Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları tablo ve resimlerden oluşan sergi büyük bir katılımla açıldı

EĞİTİM - 2024-06-09 07:47:50

2023 – 2024 eğitim öğretim döneminin sonlarına yaklaşılan şu günlerde, okullarda da yıl sonu etkinlikleri göz dolduruyor. Kartepe Arslanbey Ortaokulu’nda da eğitim öğretim dönemi başında

başlayan ‘değişim’ çalışmaları kapsamında bir dizi etkinlik düzenleniyor. Bu kapsamda daha önce de yıl içerisinde kariyer günleri toplantıları yapılmıştı.

+++

KEMAN EŞLİĞİNDE RESİM SERGİSİ

Kartepe Arslanbey Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları tablo ve resimlerden oluşan sergi büyük bir katılımla açıldı. Okul Müdürü İrfan Ertürk sergi açılışında, “Dönem başında başlattığımız değişim ve gelişim çalışmalarımız, öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin desteğiyle önümüzdeki dönemde inşallah daha da iyi sonuçlar verecek” dedi. Görsel sanatlar öğretmeni Pınar Özen öncülüğünde öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları eserlerden seçilen tablolar ve çeşitli resim tekniklerinden oluşan eserlerin sergisi büyük bir ilgiyle gezildi.

Öğrenciler, sergiyi gezenlere eserleri hakkında bilgiler verdiler, soruları cevapladılar. Müzik öğretmeni Yeşim Uzunhasanoğlu’nun da keman resitali verdiği sergi; iki gün boyunca öğrencilerin, öğretmenlerin, velilerin ve Arslanbeyliler’in ziyaretine açık kaldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER