Öğrencilere Ve Ailelerine Su İkramında Bulundu

Öğrencilere Ve Ailelerine Su İkramında Bulundu

Eğitime destek veren ve gençlerin her anında yanında olan Darıca Belediyesi, hafta sonu gerçekleşen üniversite sınavı için okul önlerinde stant kurarak sınava giren öğrencilere başarılar dileyip su ikramında bulundu.

EĞİTİM - 2024-06-09 10:20:40

Türkiye genelinde yapılan üniversite sınavına giren öğrenciler ter döktü. Sınav heyecanı 81 ilde olduğu gibi Darıca’da da yaşandı. Eğitime her zaman destek olan ve gençleri önemeyen Darıca Belediyesi de sınava giren öğrencilerin heyecanını paylaşmak ve onlara destek olmak için Darıca’da sınavın gerçekleştiği okul önlerinde açtığı stantlarda sınava giren öğrencilere ve sınav boyunca çocuklarını dışarıda bekleyen ailelere su dağıtımı yaptı. Sıcak havanın etkisini göstermesiyle birlikte sınav esnasında çocuklarını gölgelik alanlarda beklemeye başlayan aileler Darıca Belediyesi’nin su ikramından memnun kaldıklarını ifade ederek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a örnek uygulama için teşekkür ettiler.

BAŞKAN BIYIK GENÇLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da yaptığı açıklamada gençlerin her zaman yanında olacaklarını ifade ederek “Yıl boyunca ücretsiz üniversite hazırlık kurslarımızla gençlerimizin eğitim hayatında yanlarında olduk. Gençlerimize hayatlarında önemli bir dönüm noktası olan YKS’da üstün başarılar diliyorum. İnşallah herkes gönlündeki üniversiteye yerleşme başarısı gösterir. Bizler her zaman onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER