AZMİ TUNÇ'TAN ÜSTÜN PERFORMANS

AZMİ TUNÇ'TAN ÜSTÜN PERFORMANS

İlk olarak 24 şubat1995 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde sahnelenen Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı BKM'nin ilk müzikali olan OTOGARGARA Çayırova da eğitim veren öğretmenlerden oluşan müthiş oyuncu kadrosu ile 29 yıl aradan sonra tekrar izleyicisiyle buluştu

MAGAZİN - 2024-06-10 15:15:06

Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Tiyatro Grubundaki öğretmenlerin yeniden canlandırdığı "Otogargara" oyunu gelen konuklardan tam not aldı 

Çayırova İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü  Projesi kapsamında faaliyet gösteren "Öğretmen Tiyatro Grubu" ilk defa öğretmenlerinin ve öğrencilerinin karşısına çıktı .

"Oto Gargara" adlı tiyatro oyunu ile izleyicileriyle buluşan Öğretmen Tiyatro grubu sergiledikleri oyun ile büyük beğeni topladı. 
Yaklaşık 70 dakika süren oyun, Çayırova Belediyesi Necmettin Erbakan Kültür  Merkezi Salonunda sergilendi.

Konusu1990 -2010 yılları arasında bir
otogarda geçen garip ama gerçek olayları trajikomik bir açıdan ele alıyor. oyun şehirler arası otobüs yolculuklarından insan manzaralarını anlatıyor.

AZMİ TUNÇ'TAN ÜSTÜN PERFORMANS 

Oyunun ilk sahnesinden başlayıp son sahnesine kadar üstün bir performans sergileyen İlçe Milli Eğitim müdürü Azmi Tunç sergilediği oyunla ve canlandırdığı karakterlerle gelen konuklar tarafından ayakta alkışlandı.
Her alanda yetenekli olan Çayırova İlçe Milli Eğitim müdürü Azmi Tunç'un bir gizli yeteneği de bu sayede ortaya çıkmış oldu . 

Bayram Gündoğdu nun yönettiği komedi tarzındaki oyunda Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç'un yanı sıra 9 öğretmen profesyonel tiyatroculara taş çıkartırcasına başarılı bir performans sergilediler. Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü 
Azmi Tunç başta olmak üzere değerli öğretmenlerimiz Yeşim Fırtına ,Canan Aydın, Aysun Uzunoğlu, Emine Öztürk,Hasan Sınırtaş, Meryem Sarı, Mustafa Karakuşlu Fadime Zülam, Nesrin Aksu dan oluşan bu müthiş kadroyu gazetemiz olarak bir kez daha kutluyor, bu tür kültürel ve sanatsal faaliyetlerinin devam etmesini canı gönülden istiyoruz.

HABER HÜSEYİN MERT

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER