Milli takımlarda Darıca farkı

Milli takımlarda Darıca farkı

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün sporcuları Milli takım kampında Türkiye ve Avrupa şampiyonalarına aynı zamanda Darıca Belediyesi’nin de antrenörü olan Milli Takımın Baş Antrenörü Selim Vinçoğlu nezaretinde hazırlanıyor.

SPOR - 2024-06-13 07:37:00

Spora yaptığı yatırımların meyvesini toplayan ve 13 farklı branşta yaklaşık 4 bin lisanslı sporcusu ve 60’a yakın milli sporcusu ile adeta bir sporcu fabrikası gibi çalışan Darıca Belediyesi, milli takımlara da hem sporcu yetiştiriyor hem de antrenör gönderiyor. Darıca’nın milli sporcuları yoğun bir tempoda Avrupa ve Türkiye şampiyonalarına hazırlanırken sporcuları, aynı zamanda Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün de antrenörlüğünü yapan Selim Vinçoğlu şampiyonalara hazırlıyor.

DARICA’YI EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün ve Milli Takımın Baş Antrenörü Selim Vinçoğlu, yaptığı değerlendirmede Darıca’yı ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade ederek “Paris’te düzenlenecek olimpiyatlarda ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı şekilde öncesinde düzenlenecek Türkiye ve Avrupa şampiyonaları için de mesaimiz yoğun bir tempoda sürüyor. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’müzden 4 sporcumuz Ankara’da Milli takım kampında çalışmalarını sürdürüyor. Bosna Hersek’te düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda Darıca’mızı ve ülkemizi temsil edecek olan Salih Acay da Çanakkale’de kampta bulunuyor. Umut ediyorum ki sporcularımız başarılarına yenilerini ekleyecekler. Bizlere her zaman destek veren ve imkanları seferber ederek Darıca’yı spor şehrine dönüştüren Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a katkıları için teşekkür ediyorum. Darıca’mızı en iyi şekilde temsil etmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER