GÖKÇE SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

GÖKÇE SEÇİM VARMIŞ GİBİ ÇALIŞIYOR

Çayırova CHP Belediye Başkan Adayı Muharrem Gökçe, Seçimlerin Ardından Sahada Eksikliğini Hiç Hissettirmedi.

SİYASET - 2024-07-27 22:35:15

Çayırova CHP belediye başkan adayı Muharrem Gökçe, seçimlerin ardından sahada eksikliğini hiç hissettirmedi.

Gökçe, seçimlerden sonra kendisini sahadan geri çekmedi. Alışmış olduğumuz siyasetçi profiline uygun davranışlar sergilemiyor. Seçimlerin ardından performansından bir şey kaybetmemiş, Düğün, Dernek, Davet, Cenaze tüm proğramlara katılım gösteriyor.

Gazetemize açıklamada bulunan iş insanı ve siyasetçi, işlerinin çok yoğun olduğunu, işlerinden fırsat buldukça gelen tüm davetlere katılım göstermeye çalıştığını söyledi.

Gökçe, Sancaktepe Gençlik Kolları başkan adayı CAN ADIGÜZEL’e destek için Sancaktepe’de bulunan Demekrasi caddesindeki programa katılım gösterdi.

Gökçe genç Siyasetçi ’ye başarılar dilerken gençlerin siyasetin her noktasında aktif olmaları gerektiğini işaret ederek, gelecek nesiler için gençlerin daha aktif olmaları gerektiğini söyledi. Proğrama TOKDEF Başkanı İlhami Özel ve yönetimi katılım gösterenler arasında yer aldı.

Proğramları kapsamında Çayırova Pirsultan Abdal Kültür Derneğinin aşure proğramına Katılım gösterirken, dernek başkanı Cengiz Dönmez ve dernek üyeleri ile aşure duasını yaparak, duaların kabul görmesini diledi.

Gökçe, seçim sürecinde ben Çayırova sokaklarında gezerken şunu çok duydum, seçim bittikten sonra herkes kendi yoluna bizi unutursunuz sözlerini çok duydum ve çayırovalı komşularıma bir söz verdim, ben seçimden sonrada sizin aranızda olacağım ve her zaman sorunlarınızı dinleyerek yardımcı olmaya çalışacağım dedim.

Seçim kazanıp kazanmamak önemli değil önemli olan seçimden sonra verdiğimiz sözleri tutmaktır, ben verdiğim sözleri tutuyorum dedi.

HABER: ALİ ÖKSÜZ

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER