CHP Heyeti Pelitli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Gezdi

CHP Heyeti Pelitli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Gezdi

Gebze Belediyesi’nin Pelitli Mahallesi’nde bulunan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve ilçe yöneticilerine, merkezde patili canlara yönelik verilen sağlık ve rehabilitasyon hizmetleri hakkında kapsamlı bilgi verildi.

GÜNCEL - 2024-08-23 09:56:11

CHP Gebze İlçe yöneticileri, Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze ve ilçe yöneticileriyle birlikte Pelitli Mahallesi’nde hizmet veren Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

KAPSAMLI BİLGİLENDİRME

Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Şener Akın’ın da bulunduğu ziyarette CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve beraberindeki heyete merkezde sürdürülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verildi. Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri tarafından CHP heyetine; deneyimli veteriner hekimler tarafından patili dostlara yönelik kısırlaştırma, aşılama tedavi ve rehabilitasyon gibi çalışmalar hakkında bilgi sunumunda bulunuldu.

TÜM TIBBİ MÜDAHALELER

Modern tıbbi cihazlarla donatılan Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde halk sağlığını koruma önceliğiyle bulaşıcı hastalıkları önlemek için başta kuduz aşısı uyuz tedavisinin yanı sıra merkezde; hasta yaralı sokak hayvanlarına tıbbi müdahale, ameliyathane ve cerrahi operasyon müdahaleleri gerçekleştiriliyor.

CHP HEYETİNDEN TEŞEKKÜR

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve beraberindeki heyetin Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti sosyal medya hesabından, “İlçe yönetimimiz kadın ve gençlik kolları yöneticilerimiz ile birlikte Gebze Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan ve bilgilendirmede bulunan merkez yöneticilerimize teşekkür ederiz” notuyla duyuruldu. 

 

--

 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER