Doğan: “Başarısızlık bir suç değildir”

Doğan: “Başarısızlık bir suç değildir”

14. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşan yazar Elif Doğan, evi-arabası olmayanın başarısız olarak görüldüğünü söyledi.

EĞİTİM - 2024-10-12 15:31:09

Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve bu yıl 14’üncü kez kapılarını açan Kocaeli Kitap Fuarı okurları sevdikleri yazarlarla buluşturmaya devam ediyor. 14. Kocaeli Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşan yazar Elif Doğan da başarı konusunda önemli bir söyleşi gerçekleştirdi. Başarısızlığın toplum tarafından suç olarak görüldüğünü ifade eden yazar, “Başarısızlık bir suç değildir” dedi.

 

BAŞARI, EV VE ARABA İLE İLŞKİLENDİRİLİYOR

Süleyman Paşa Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide konuşan yazar Elif Doğan, “Evi, arabası olmayan başarısız olarak görülüyor ve küçümseniyor” dedi.   İnsanları kıyafetiyle giyim kuşamıyla, telefonuyla yargılıyoruz” şeklinde konuşan yazar, “Oysa bir çiçeğe bir su vermek, emek vermek de bir başarıdır. Emek vererek, ter dökerek, sabrederek, geceleri uykusuz kalarak ve hak ederek mücadele etmek bir başarıdır” dedi.

 

OKURLARIYLA BULUŞTULAR

Öte yandan yazar Elif Doğan’ın yanı sıra birbirinden önemli kalemler Süleyman Paşa Salonu’na konuk olarak görüşlerini aktardı. Sosyal Değişimde; Toplumsal Kargaşa adlı söyleşisinde Yasin Pamuk, Zonguldaklı İki Şair; Rüştü Onur- Müfide Güzin Anadol adlı söyleşilerinde Oya Gündüz Aksu ve İbrahim Tığ, “Bir Madenci’’ Kitabı Üzerine Söyleşi adlı söyleşisinde Muharrem Akman ve Kocaeli Yazın Dünyası adlı söyleşisinde Ramazan Sevinç okurlarla buluştu. 

 

Bülten No: 1313

 

 
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER