Çanakkale Zaferi’nin 110. Yılı Darıca’da kutlandı

Çanakkale Zaferi’nin 110. Yılı Darıca’da kutlandı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yıl dönümü Darıca’da kutlandı. Dudayev sahilinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören daha sonra şehitlik ziyareti ile devam etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaptığı açıklamada “Bugün çok gururluyuz. 'Çanakkale geçilmez' sözünü tarihe kazıyan tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

GÜNCEL - 2025-03-18 17:44:37

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yıl dönümü dolayısıyla Darıca’da tören düzenlendi. İlk olarak Dudayev sahilinde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören daha sonra şehitlik ziyareti ile devam etti. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Atatürk anıtına çelenk sunduktan sonra Darıca şehitliğine ziyarette bulunarak şehitler için dua ettiler.

BIYIK: ‘ÇANAKKALE GEÇİLMEZ DEDİRTEN KAHRAMANLARA SELAM OLSUN’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 110. yıl dönümünü millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla kutladıklarını ifade ederek “Çanakkale Zaferi, vatanı, dini, bağımsızlığı ve istikbali söz konusu olduğunda milletimizin neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir. Çanakkale dün olduğu gibi bugün de ülkemiz ve geleceğimiz üzerine plan kuranlar için hiçbir zaman unutulmaması gereken bir derstir. Çanakkale ruhu, bu milletle birlikte kıyamete kadar bu topraklarda daima var olacaktır. O ruh, dün olduğu gibi bugün de bizleri birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularıyla kenetlemektedir. Çanakkale’de destan yazan ve ‘Çanakkale geçilmez’ dedirten tüm kahramanlarımıza selam olsun. Başta Anafartalar Komutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve dualarla anıyor, tüm milletimizin 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutluyorum” dedi.


Fatal error: Call to a member function fetch_assoc() on boolean in /var/www/vhosts/kocaelipusula.com/httpdocs/system/sql_functions.php on line 28