bayram öncesi denetim

bayram öncesi denetim

Büyükşehir Zabıtası, Ramazan Bayramı öncesinde Kocaeli genelinde şeker ve çikolata satan işyerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi

GÜNCEL - 2025-03-29 21:34:50

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, bayramda olduğu gibi Ramazan Bayramı öncesinde de denetimlerini gerçekleştirdi, uygunsuzluğa izin verilmedi.

 

DETAYLI İNCELEME YAPILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde işlem yapmaması güvenli ve sağlıklı alışveriş yapabilmesi için denetimlerini sıkılaştırdı. Bu yetenek, şehir genelindeki pazarlarda sunulan bayramlık şeker ve çikolatalar zabıta ekipleri tarafından ayrıntılı bir şekilde incelendi.

 

DİKKATLE KONTROL EDİLDİ

Zabıta uzmanları, denetimler sırasında özellikle zararlı son kullanma tarihlerini, raf ve kasa fiyatlarının uyuşup uyuşmadığını ve fiyat etiketlerinin kurallara uygun olup olmadığını kontrol etti. Kusurlu ya da kurallara aykırı satış yapan faaliyetlerle ilgili kanunlar çerçevesinde cezai işlem yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin, performansının güvenilir ürünlerin kullanılabilirliği için denetimlerin bayram öncesi ve sonrasında da devam edeceğini belirtti.

 

...
Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER